Zoals jullie weten ben ik een enorme voorstander van glutenvrij eten en eet ik zelf dan ook altijd glutenvrij. Villa ArenA heeft iets super leuks georganiseerd speciaal voor mensen die glutenvrij eten of dit misschien willen gaan doen, namelijk een kerstmarkt.

Unieke kersteditie Stijl & Smaak – de grootste glutenvrije kerstmarkt van Nederland

Aankomend weekend, 17 en 18 december organiseert Villa ArenA de grootste glutenvrije kerstmarkt van Nederland. Samen met Glutenvrijemarkt.nl bieden zij het grootste assortiment van de beste glutenvrije producten aan op deze knusse kerstmarkt. Villa ArenA wordt helemaal omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt die geheel in het teken staat van gezond & glutenvrij eten.

De kerstmarktkerstmarkt

Midden in het atrium van Villa ArenA presenteren ruim 40 leveranciers hun kwalitatief hoogwaardige producten en kunnen alle
bezoekers zelf ervaren hoe glutenvrij eten en Kerstmis samengaan. Speciaal voor de feestdagen hebben zij de markt uitgebreid met allerlei activiteiten waardoor het een heerlijk dagje uit wordt!

Bij de feestelijke marktkraampjes kan je kennis maken met nieuwe smaken van glutenvrije producten en alles GRATIS proeven. Ook is er gedacht aan liefhebbers voor wijn, tijdens de markt kunnen zij namelijk gratis deelnemen aan een wijnproeverij. Je kan gratis een digitale kerstkaart laten maken en ook kan je meedoen met het Woon Wonder letterspel, hierbij kan je een heerlijke kersttraktatie voor het hele gezin winnen!

Gezond en glutenvrij levenkerstmarkt

Glutenvrij eten is de snelst groeiende stijl in gezondheid en voeding. Elke dag komen er meerdere nieuwe glutenvrije producten op de markt, waardoor glutenvrij eten steeds makkelijker wordt.

Wil je meer weten over de glutenvrije kerstmarkt? Ga dan snel naar Villaarena.nl  en lees hier alles over.

Kom jij ook naar de markt?

Heb jij nog geen plannen voor aankomend weekend? Kom dan ook naar deze gezellige en inspirerende glutenvrije kerstmarkt in de Villa ArenA. Wie weet zien we elkaar daar en kunnen we samen een glutenvrij toastje eten en heerlijke wijnen proeven.

Op zaterdag 17 december is de kerstmarkt geopend van 10.00 tot 17.30
Op zondag 18 december is de kerstmarkt geopend van 11.00 tot 17.00

Tot dan!

Adres:

Woonmall Villa ArenA is goed bereikbaar en bevindt zich in de ArenAPoort tegenover het ArenA stadion. Parkeren is makkelijk in de garages direct boven en onder de Woonmall (P4 en P5). Villa ArenA

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten