Tegenwoordig is de keuze reuze: healthy hotspots waar je lekker en gezond kunt ontbijten of lunchen. Maar als we zouden moeten kiezen, dan is Lavinia Good Food toch wel onze lievelings. We zijn al fan vanaf het moment dat ze in 2014 haar deuren opende. Niet alleen vanwege de heerlijke gerechten boordevol liefde, maar ook vanwege Lavinia’s filosofie. Die past namelijk precíes bij VivOnline.  

 

Puur & Eerlijk

Lavinia kookt dagelijks eerlijk en puur eten en vermijdt zo mogelijk E-nummers, geraffineerde suikers en andere toevoegingen die niets toevoegen. Lavinia richt zich op de levensgenieters die bewust kiezen voor een gezonde levensstijl.

Van ontbijt tot diner

Goed nieuws!! Sinds kort is Lavinia óók ‘s avonds geopend. Nu mag je ongegeneerd de hele dag blijven zitten, van ontbijt tot aan diner. Om de nieuwe avondkaart te vieren, zijn we gauw richting Lavinia gegaan voor een proeverij van voor-, hoofd-, en nagerechten. En dat was..smullen!! Speciaal voor jullie schoten we natuurlijk meteen even wat mooie kiekjes van enkele favoriete toppers.

Spelt pizza's
Spelt pizza’s met o.a. zalm/wasabi en paddestoel/truffel
Zeebaars met wortel-gemberjus
Zeebaars met wortel-gemberjus, witte bonen mousse & seizoensgroenten
Lemon Pie Merengue
Goddelijke Lemon Pie Merengue

 Je voelt je er meteen thuis

Foto’s zeggen soms meer dan 100 woorden.. Want naast de lekkere gerechten ook een fijne en warme sfeer verwachten. Van verse bloemen en mooi servies tot aan een lekkere plofbank en een ruim gevulde (kook)boekenplank. En niet te vergeten: bij binnenkomst loop je direct langs de vitrine waar allerlei salades en huisgemaakte taarten staan uitgestald. En geloof ons, je wilt alles proeven!! Tip om dus goed gezelschap mee te nemen zodat je van alles (en véél) kunt delen. En tot slot: lief, zorgzaam en enthousiast personeel maken je bezoek helemaal compleet.

 

Lavinia'sLavinia Good Food
Kerkstraat 176

Maandag & Dinsdag: 08:30 – 16:00 uur
Woe t/m Vrijdag: 08:30 – 21:30 uur (dan gaat de keuken dicht, het restaurant blijft nog wel even open)
Zaterdag: 09:30 – 21:30 uur
Zondag: 09:30 – 18:00 uur

Op locatie
Ook leuk om te weten: Lavinia komt ook op locatie en verzorgt o.a. catering en bruiloften. Via de site, Facebook & instagram vind je meer info en overheerlijke inspiratie!

Tekst: Maartje Meijers voor VivOnline

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten