Ben jij veel onderweg en kun je wel iets lekkers on the go gebruiken? Dan zijn de nieuwe bars van Rude Health de perfecte snack voor jou! Deze snacks knabbel je heerlijk weg in de auto, de bus of de trein. Ze komen in packs dus je kunt er lekker met het hele gezin of al je vrienden van genieten. 

Uiteraard zijn de snacks gezond en delicious zoals je van Rude Health gewend bent (glutenvrij, zuivelvrij, zonder toegevoegde suikers en andere rotzooi!). Er zijn twee soorten van de Fruit & Notenrepen: The Peanut en The Coconut én ook nog twee soorten Crunch repen: Peanut en Sesame. De repen zit vol met lekkere en voedzame ingrediënten en ze vullen goed zodat je er weer even tegenaan kunt. Het ideale tussendoortje voor onderweg en daar kunnen wij geen genoeg van krijgen!

Wil jij de bars meenemen in je handtas, onderweg, als snack na het sporten of? Dat kan! De repen zijn namelijk vanaf nu beschikbaar bij de JUMBO en JUMBO Online. Laat je ons weten welke jij het lekkerste vindt? En houd onze Instagram in de gaten, er komt namelijk een leuke actie aan!

Wil je een lekker recept maken van Rude Health? Maak dan: Kurkuma (Turmeric) & Boerenkool Miso Ramen!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten