Bij het Innercirqle Business Mom Event georganiseerd door Bloggernet mocht Vivian een workshop geven hoe de mama’s hun kids meer groente en fruit kunnen laten eten door middel van smoothies. Welke mama wil dat nou niet? Het was een heerlijke ochtend bomvol leuke workshop door andere mammie bloggers.

Mama’s

Bloggernet organiseerde het eerste Business Mom Event in de Hallen in Amsterdam. Een van de appartementen van Apartments de Hallen was omgetoverd tot Business Mom walhalla. De mama’s konden onder het genot van een drankje en een heerlijk ontbijtje kennis maken met alle prachtige merken die aanwezig waren waarna Vivian begon met haar workshop.

Workshop

Tijdens de smoothie workshop gaf Vivian een aantal tips aan de Business Moms zodat ze hun kinderen meer groente en fruit kunnen laten eten. Voor deze workshop mochten we gebruik maken van de prachtige apparaten van Philips Avance collectie! Hele fijn apparaten die we elke ochtend gebruiken voor onze groene smoothie, een perfecte start van de dag!

Attachment-1   Attachment-2

Tips van Viv

1. Laat tarwe, koemelk en suikers zoveel mogelijk links liggen. Deze hebben een enorm effect op je hormoonhuishouding en bloedspiegel.

2. Begin ‘s ochtends met een smoothie, want deze zit vol met vezels. Trouwens ook lekker makkelijk voor de kids! Let er wel op dat je de balans tussen fruit en groente goed in de gaten houdt. Liever meer groen dan fruit(suikers).

3. Wanneer je herstellende bent van een flinke verkoudheid een bevalling of wat dan ook, ga dan voor een juice shot. Deze vitamine boost helpt je er zo weer bovenop.

4. Serveer de smoothie in zo’n super leuk flesje van Thing for Drinks en serveer met een rietje, zo kunnen de kids groente en fruit niet meer weerstaan!

Bloggers

Na de workshop van Vivian was het tijd voor Lonneke van Style My Day. Ze gaf de dames een style workshop en vertelde welke basis je in je kast moet hebben en hoe je ‘s ochtends heel makkelijk je outfit uit kan kiezen, super leuke en leerzame workshop. Wij van VivOnline passen alle tips en tricks al toe!

Ondernemersvragen

Na Style My Day was het tijd voor Tess van Platform F. Zij beantwoorde ondernemersvragen en gaf tips en tricks voor freelancers en zelfstandigen, erg leerzaam!

Heerlijke ochtend

De ochtend werd afgesloten met een lezing over bloggen door Esther van Buitendijk van Urban Moms en een presentatie van Philips en McGregor. Tijd voor een heerlijke lunch met een glaasje Moët & Chandon, het was een heerlijke en leerzame ochtend!

Attachment-1

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten