Snakt jouw boekenkast ook naar dat kleurrijke voorleesboek met het liefst hier ook nog een ontdekkingstocht om de wereld te redden in? Madelijne Kool heeft het antwoord: het boek ‘Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22’ is dit alles en meer!
Samen met ezel Sam en roodborst Tik gaat hoofdrolspeelster Robin op zoek naar handige tips om de wereld te redden. Geschreven door cabaretière Madelijne Kool, de illustraties zijn gemaakt door Wanda van Dijk, en de dierenweetjes komen van Frédérique Lucas.

Vivian kreeg het eerste exemplaar
Vivian Reijs nam het eerst exemplaar in ontvangst. ‘Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22’ werd door Madelijne Kool overhandigd aan haar.

Robin, Sam en Tik
Stoer, onafhankelijk en ze kan met dieren praten: Robin is een perfect rolmodel. Haar moeder werkt als biologe in het buitenland waardoor haar vader en opa voor haar zorgen. Bewust leven zit in haar DNA, en zo maakt dit meisje zich ook zorgen over de wereld. Samen met haar buurjongen gaat ze op zoek naar tips om de wereld uiteindelijk te redden. Hoe dit moet? Dat lees je in ‘Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22’.

Robin Boek - foto boek
Het boek is verkrijgbaar voor € 19,95 bij o.a. Bol.com en Lovestation22.com

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten