★ Renée Vervoorn is onderneemster, moeder, echtgenote, eigenaresse van Clean Meals en PLTS, ze eet (altijd) gezond en is beeldschoon om te zien. Zoals ze zichzelf op haar Instagram omschrijft: Healthy lifestyle entrepreneur, mother of two fab. girls, in love with my husband, loving & living life to it’s fullest potential. ★

wat weten we niet van jou?

Dat ik pas de laatste jaren leer te ‘ontspannen’. Voorheen moest ik zoveel van mezelf, maar de laatste jaren gun ik mezelf steeds makkelijk een moment van rust (zonder me daar dan vervelend over te voelen). Heel waardevol. 

Health 

Als ik één gezondheidstip zou geven…

Nuttig 80% van de tijd eten dat je lichaam (en geest) voedt. Dan is het die 20% van de tijd dat je dat niet doet, geen enkel probleem en kun je ervan genieten.

Grootmoeders gezondheidstip?

“Zorg goed voor je dondertje, want je zieltje zit erin”.  Nu ik er over nadenken, is de spreuk van mijn oma mijn levensmotto geworden. Mooi J….

3 dingen die je doet zodra je wakker bent

Kindjes & Guy wakker maken en knuffelen, ontbijt maken (incl. Espresso en verse gember thee) en hondje Teddy uitlaten.

Food

favoriete gerecht om te koken voor vrienden

Wij houden van vrij puur eten. Een mooi stukje biologische zalm uit de oven bijvoorbeeld met citroen erop en veel gegrilde groenten en zoete aardappel puree. Zoiets. En dan met heerlijke wijnen & kaasjes als dessert.

healthy pleasure

Ik drink dagelijks een van ons eigen Clean Meals cold pressed veggiejuices, met minstens 80% groente. Zoveel gezondheid en energie in 1 flesje. Love it!

Koffie of thee?

Ik heb echt koffie nodig om op te starten, maar daarna: verse gember thee. Dat drink ik de hele dag door.

Ontbijt, lunch of diner?

Ik sla geen enkele maaltijd over. Never! Zodra ik wakker ben denk ik aan wat ik zal ontbijten. Rond 12u ‘s midags begint mijn maag te knorren en de avond is niet complete zonder een (liefst warme) avond maaltijd. Ik houd van eten en ook van koken, Gelukkig. Van mensen die alleen maar op een blaadje sla knabbelen, word ik dan ook heel onrustig.

renée vervoorn

Beauty

favoriete wellness moment

Massage. Eens in de zoveel tijd boek ik een heerlijke (Thai) massage van minstens een uur, liefst anderhalf uur voor mezelf. In het begin van de massage tolt mijn hoofd nog van alle gedachten, maar na een poosje verwdijnen de gedachten naar de achtergrond en ontstaat er rust in mijn hoofd en lichaam. Heerlijk vind ik dat.

beste beauty tip ooit gekregen?

Mijn beste beauty tip, en deze heb ik pas kort geleden ontdekt: Estee Lauder intensive recovery ampoules. Deze ampullen doen écht wonderen. Mijn huid knapt er zo enorm van op.

Als ik een latertje heb (uitgelopen etentje met vrienden en veel wijn)  smeer ik een ampul op mijn gezicht en word ik wakker met een gladde, glanzende huid. Maar ik gebruik bijvoorbeeld ook een ampul als basis van mijn avond make-up, als ik iets heel feestelijks heb. Soms maak ik er een kuurtje van. Zoals nu in de winter na een hele drukke periode. Elke avond, twee weken lang, smeer ik een ampul op mijn huid. Wat een opknapper. Het is even een forse investering, maar ik vind het de investering dubbel en dwars waard.

favoriete work-out

Ik train het liefst in mijn eigen high intensity reformer pilates & barre studio; PLTS.

renée vervoorn
We hebben bij PLTS twee type workouts: een barre en een reformer pilates routine. Beide workouts vullen elkaar erg mooi aan. De barre routine is gericht op het verbeteren van je houding & het finetunen van de verschillende spiergroepen (lees: je krijgt als je het regelmatig doe teen killer booty ;-)). De reformer pilates routine gaat over constante aanspanning van de core en levert je lange getonende spieren op. Beide workouts spreken je zogenaamde slow twich vezelf aan. Deze spiervezels hebben de neighing niet te bulken. Slechts te tonen. Precies wat wij (vrouwen) willen. Toch?

favoriete kledingstuk

Mijn rode WOC van Chanel is me wel heel erg lief. Maar ook mijn Cloé Suzanna boots zijn elk seizoen weer een hit.

Lifestyle

kan niet zonder..

Mijn gezin <3

waar of wanneer op je gelukkigst

Tijdens familie vakanties, wanneer we geen laptop mee hebben en we heel veel tijd met elkaar doorbrengen. Ibiza of LA zijn dan favoriet. Maar ook op een zaterdagochtend thuis, met de krant & koffietje en verse broodjes en ons hele gezin rondom de eettafel. Oh en wanneer het druk en fijn is in de PLTS studio en ik zelf een les mee kan pakken. Ook dan ervaar ik een enorme piek. Zo kan ik nog wel een aantal andere momenten schetsen met mijn familie en vrienden erbij die ook voor een geluksmoment zorgen….

beste advies ooit gekregen

What you focus on expands.

als je voor 1 dag iemand anders mocht zijn

Dan mijn hondje Teddy. Heerlijk luieren, knuffelen, beetje dollen op het gras en vooral geen enkele zorg over gister en morgen. Helemaal in het nu zijn.

waar ben je het meest dankbaar voor op dit moment

Mijn gezondheid en familie.

altijd mee op reis

Eight hour cream van Elizabeth Arden. Altijd.

wie inspireert jou op dit moment?

Mijn dochter van 14 die ineens out of the blue motivatie laat zien voor school. Het geeft mij weer aan dat dingen ook soms gebeuren wanneer de tijd daar rijp voor is.

iets dat je geleerd hebt deze week

Er is een spreekwoord dat mijn les van deze week goed verwoord: de soep wordt niet zo heet gegeten als hij geserveerd wordt.

Wil je nog meer health Q&A’s lezen? Klik dan eens hier voor die van Jet van Nieuwkerk.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten