Slowjuicemerk Frecious heeft nog heel even een heerlijke nieuwe seizoenssmaak tekoop, namelijk de BoerenCool. Boerenkool is een van de gezondste groenten die er is, en heerlijk speciaal voor in de winter.

Een slowjuice als ontbijt of tussendoortje is heerlijk verfrissend en kost je geen uren de tijd. Deze BoerenCool slowjuice is heerlijk winters en zorgt voor een optimale weerstand. Probeer jij hem ook? (Hij is nog t/m 22 maart te bestellen).

Eén van de gezondste groenten van Nederland

De BoerenCool is groentesap en zit vol met dé superfood van Hollandse bodem: Boerenkool! Deze groente behoort tot de kruisbloemigen en die bevatten veel bio-actieve stoffen om jouw lichaamscellen optimaal te voeden en beschermen. Daarom is boerenkool misschien wel de gezondste Nederlandse groente die er bestaat.

Elkaar versterkende ingrediënten

Frecious heeft dit groentesap verrijkt met nog twee wintergewassen: knolselderij en pastinaak. In de winter liggen kwaaltjes op de loer door een verlaagde weerstand. De toegevoegde kurkuma en kaneel werken antibacterieel en ontstekingsremmend. Het zijn belangrijke antioxidanten die je gezondheid bevorderen. En ze versterken de werking van de andere ingrediënten ook nog eens.

Het Frecious ritueel 

Drink je ontdooide groentesap direct na het wakker worden. Haal meteen een nieuwe slowjuice uit je vriezer. Die zet je in de koelkast zodat ‘ie in 24 uur rustig kan ontdooien: voor je health boost van de volgende dag. Je kunt Frecious op ieder moment van de dag drinken. Doe dat minimaal 15 minuten voordat je iets eet: voor optimale lichaamsopname. Snel ontdooien? Dat kan binnen 15 minuten in warm en ruim water. Doe een Frecious nooit in de magnetron. Meer tips krijg je in de hand-out wanneer je een bestelling plaatst bij Frecious.

Speciaal voor jou: Win een Frecious sapjes pakket t.w.v. 80,-

Super leuk nieuws, want wij mogen onder onze lezeressen een juicepakket ter waarde van €80,- verloten. In dit pakket zit ook 6 keer ons lievelingssapje, namelijk de Boerencool. Wat je hiervoor moet doen? Volg het Instagram account van Frecious (freciousslowjuice) en Vivonline (vivianreijs_vivonline) en zet onder de foto van deze winactie op het account van Vivonline waarom jij dit juicepakket zou willen winnen. Vrijdag 16 maart wordt de winnaar bekend gemaakt!

Wil jij hem ook proberen?

Wil jij ook het Frecious Boerencool groentesap proberen? Dat begrijpen wij natuurlijk en daarom hebben we speciaal voor jou een kortingsactie van 15 euro.  Met de code VIVONLINE kun je jouw Boerencool sapje bestellen via deze pagina (linken naar https://frecious.bio/nl/producten).

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten