Uit het tweede boek van Easy Peasy, Easy Peasy Family een heerlijk tussendoortje, traktatie of toetje. Delen wil je niet.
Easy Peasy Family
Heb je het filmpje met Claire van de Easy Peasy kookboeken al gezien? Lees dan snel verder!! Zo niet, kijk dan eerst hier het filmpje: Viv Health TV Easy Peasy kookboek .
Was je net zo enthousiast als dat wij zijn? Dan hebben wij nu een super leuk artikel voor jou, namelijk een recept uit het boek van Easy Peasy Family. Lekker, gezond en met liefde gemaakt!
Bounty Beauties
(10 repen)
OH- LALA, deze bounty beauties zijn voor mama! En als papa en co heel lief zijn mogen zij ook een stukje. Een klein stukje.
Ingrediënten:
Voor de vulling:
- 60 gram kokosolie
- 2 eetlepels kokosnectar (of honing)
- Snufje zeezout
- Merg van een vanillepeul (gebruik geen vanillepoeder anders wordt de vulling bruin)
- 160 gram geraspte kokos
- Scheutje water
Voor de chocoladelaag:
- 60 gram kokosolie
- 1 eetlepel rauwe honing
- 30 gram rauwe cacaopoeder
- Heel klein beetje zout
- … of smelt 100 gram pure chocolade (minimaal 85%) au bain-marie.
Bereidingswijze:
Smelt de kokosolie au bain-marie. Zet de kom op het werkblad en voeg de kokosnectar, het zout en het vanillemerg toe. Roer goed. Doe de geraspte kokos met het water en het oliemengsel in een schaal en kneed stevig door.
Bekleed een bakplaat of platte ovenschaal met bakpapier en schep hierin de kokosmix. Druk het mengsel goed aan en zet ongeveer 30 minuten in de vriezer.
Maak de chocoladelaag
Smelt de kokosolie au bain-marie, voeg de honing toe en roer goed. Zet de kom op het werkblad en voeg het cacaopoeder en het zout toe. Roer tot een glad mengsel. Haal de kokosmix uit de vriezer en snijd in bounty-achtige repen. Haal iedere reep door het chocolademengsel en leg op een met bakpapier beklede schaal of bakplaat. Zet 10-15 minuten in de vriezer om op te stijven. Herhaal zo vaak je wilt om een dikkere laag te krijgen. Bewaar de bounty’s in de koelkast.
Enthousiast geworden? Je kunt het boek via de link hieronder bestellen:
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
8 juli 2020
Kan oestrogeen je immuunsysteem beschermen?
10 oktober 2016
VIVONLINE FINALIST VAN DE FOOD BLOG AWARDS 2016
25 november 2016
Nog meer beauty met dit receptje van getrokken bouillon
1 maart 2021
Appelazijn: het supermiddel en de alleskunner
26 juni 2018
Welke supplementen neem je mee in je koffer?
19 november 2015
Vivian Reijs: “Ik ben zwanger, wat een feest!”
18 februari 2016
Kaneel hoort in elke keuken thuis
4 november 2018
Zo hou je de liefde levendig!
24 augustus 2019
Maak van je huishouden een work-out en skip de sportschool
2 september 2017
Een verantwoord tussendoortje voor kinderen
5 mei 2016
Voel jij je vrij?
7 april 2016
Ratatouille: een perfect zoetig groentegerecht
11 september 2014
Eetdagboek review
21 januari 2017
Glutenvrije pasta met avocado en zalm
31 mei 2016
Super power jezelf: beauty on the inside
12 juni 2014
Basisscholen gezonder met Mathijs Vrieze
4 juli 2014
Glutenvrije hotspots in Tilburg
28 december 2015
Winnen! Het boek “Make-up. My Story”
2 november 2015
Winnen! Boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’
21 augustus 2017
EEN KORTE(RE) VERKOUDHEID MET DEZE TIPS
10 juli 2015
Voeding met Viv
6 september 2015
Viv’s Health Event: terug in de college banken, maar dan leuk!
9 december 2018
7 Tips om je hersenen gezond, jong en slim te houden
22 augustus 2017
Kick-start je dag met deze Groene Paksoi smoothie
10 november 2015
Een gezonde leefstijl – gewoon in je broekzak!
9 juni 2014
Touwtje springen is healthyproof!
17 november 2018
Ontgiften doe je met deze smoothie!
27 oktober 2014
5 gezonde vragen van de ‘Margriet’
7 augustus 2016
GEZOND BROODJE VAN VIVIAN EN FREDERIQUE
14 april 2014
Tip van Viv: Smoothie boek
2 januari 2020
7 Soorten voeding die je het beste elke week kunt eten
2 januari 2018
willemijn –
De bestelling werd maar niet geleverd. Achteraf zat er een fout ergens in het proces. Klantenservice heeft het meteen opgepakt en goed opgelost!
Anoniem –
Goed niets op aan te merken
Jacolien Schrijver –
Ik zou heel graag advies willen krijgen over wat wanneer te slikken en waarom juist. Ik heb nu wat teveel potjes naar mijn idee en dan word ik lax in het innemen ervan
Annewil Hoogeveen –
Duurde erg lang voordat ik een antwoord kreeg op m’n vraag via de mail
femke Van der velden –