Make-up is niet alleen een laagje verf op je gezicht. Het heeft ook de kracht om je goed te doen voelen, vanbinnen en vanbuiten. Volg je buikgevoel. Zoek uit welke look het best bij jou past en durf je eigen schoonheid te (h)erkennen! 

In Make up. My Story vertelt make-upartieste Elke Willemen hoe je de zoektocht naar je eigen schoonheid en kracht kunt aanpakken. Het boek staat boordevol make-upgeheimen, handige tips en inspiratie. Verder bevat het behind the scenes van de fashion weeks en yogaoefeningen en andere tricks om het drukke leven door te komen.

Elke Willemen
Elke Willemen is Senior Make Up Artist Benelux bij MAC Cosmetics. Ze is een veelgevraagde visagiste en is vaak backstage te vinden aan de make-up tafel tijdens de fashion weeks.
Elke draait al jaren mee aan de absolute top waardoor ze als geen ander weet dat het fascinerende en tegelijk hectische leven zijn tol kan eisen. Het bezorgde haar een burn-out. Toch betekende die niet het einde, maar juist het begin van een nieuwe fase in haar leven, waarin ze bewust op zoek gaat naar rust en evenwicht tussen de drukte.

Een jaar zonder make-up
Elke: “Ik schreef dit boek vers na mijn burn-out, het kon niet anders dan dat dit verhaal er mee in sloop. In het jaar van mijn burn-out heb ik mezelf amper opgemaakt, ik was veel meer bezig met het opknappen van de binnenkant. Het startte als een beautyboek, maar het werd iets meer dan dat. Wat brengt je lichamelijk en geestelijk in de vorm van je leven? Voor mij is dat bewust gezond eten, moeten vervangen door mogen, en milder en zachter voor mezelf zijn. 

Mooi gebaar voor in het nieuwe jaar
Wil jij je komend jaar ook graag laten inspireren door het verhaal van Elke Willemen? Wij mogen een exemplaar weggeven! Deel met ons op Facebook jouw beautytip om je goed te voelen vanbinnen én vanbuiten óf laat ons weten naar welke beautytip je op zoek bent. In het nieuwe jaar maken de winnaar bekend!

Het boek is tevens hier online te bestellen.

Tekst: Maartje Meijers voor VivOnline – uitgever Lannoo

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten