24Kitchen opent de ‘Zomer voor Food Lovers’ en maakt de nieuwe zomerprogrammering bekend die geheel in het teken staat van food lovers, samen koken en samen genieten van lekker eten. De zender gaat naast succesvolle programma’s over het bereiden van eten, zich ook verbreden en verdiepen in de (culturele) achtergrond en oorsprong van recepten. Wij van VivOnline mochten hierbij aanwezig zijn en genieten van een heerlijk 3-gangen diner geïnspireerd op deze programma’s.
Nieuwe programma’s
24Kitchen komt deze zomer met 4 gloednieuwe programma’s die je niet wilt missen. Wij zijn fan van het programma ‘Zoals alleen oma dat kan’. In dit feel good programma gaat chef Danny Jansen op zoek naar culinaire geheimen van Indische oma’s. Hij neemt je mee in zijn zoektocht naar de allerlaatste overgebleven recepten van de Indonesische keuken. Vergezeld door de oma’s die al generaties lang familierecepten bewaren onthult Danny de geheimen van authentieke sotto, rendang en babi pangang zodat deze altijd bewaard zullen blijven.
Kids in de keuken
We mochten ook met de chefs praten en hadden een erg leuk gesprek met Hugo Kennis van Smaakpupillen. Chef Hugo neemt in elke aflevering een pupil mee op stap en geeft handige tips bij het koken van hun zelfbenoemde lievelingsgerechten. Van inkopen doen tot handige technieken en van heerlijke bereidingen tot spannende experimenten: in Smaakpupillen komt het allemaal voorbij! Het doel van Hugo is kinderen laten zien waar eten vandaan komt en een stukje bewustwording creëren, Viv Loves it!
Smaakpupillen elke woensdag om 18.00 uur
Zoals alleen oma dat kan vanaf woensdag 24 juni 18.30 uur
Tekst: Anne van Engelen
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
25 november 2016
Nog meer beauty met dit receptje van getrokken bouillon
3 juli 2020
7 tips voor een mooi en gezond gebit
6 februari 2021
Dit is de reden waarom we meer vetten moeten eten
22 september 2015
Beste eitjes
7 december 2020
3 x gezonde feestdrankjes zonder kerstkilo’s
16 april 2016
Hoe houd je de koelkast schoon?
18 augustus 2015
Slanke salade
30 september 2018
Hennepzaad: de vegan eiwitbron
8 september 2014
8 redenen om meer te bewegen!
9 mei 2016
Krystl: Alles of niets
17 februari 2018
Na de geboorte: tips voor een gezond en gelukkig herstel
10 oktober 2022
Zoete-aardappel frittata
1 juni 2015
Voeding met Viv: eetdagboek van Marvy Rieder
18 mei 2014
Quinoasalade met bieten & zoete aardappel
10 december 2017
Beheerst onzekerheid jouw leven?
9 oktober 2018
Een groene smoothie drink ik echt met plezier!
26 november 2018
Wat gebeurt er als je geen zuivel eet?
24 oktober 2018
Zwanger? What (not) to eat and drink
28 januari 2017
Gratis kaarten voor De Gezondheidsbeurs
31 augustus 2015
Pittige wortelspread
6 juni 2016
Sapje van de maand: Love Energy
17 december 2018
5 x tips om te ontprikkelen
23 maart 2020
Delicious: Amandel Bakewell Panna Cotta
13 mei 2016
Viv’s favoriete bestemmingen
25 mei 2016
3 stappen om NU gelukkig te leven
25 november 2018
Wat is L-Glutamine?
28 december 2016
Bang voor de feestdagen kilo’s?
15 september 2018
Hormonenproof recept: Kalkoenburgers met knoflook-komkommersalade
14 april 2019
Dit is hoeveel avocado je op een dag ‘mag’ eten
9 februari 2017
willemijn –
De bestelling werd maar niet geleverd. Achteraf zat er een fout ergens in het proces. Klantenservice heeft het meteen opgepakt en goed opgelost!
Anoniem –
Goed niets op aan te merken
Jacolien Schrijver –
Ik zou heel graag advies willen krijgen over wat wanneer te slikken en waarom juist. Ik heb nu wat teveel potjes naar mijn idee en dan word ik lax in het innemen ervan
Annewil Hoogeveen –
Duurde erg lang voordat ik een antwoord kreeg op m’n vraag via de mail
femke Van der velden –