24Kitchen opent de ‘Zomer voor Food Lovers’ en maakt de nieuwe zomerprogrammering bekend die geheel in het teken staat van food lovers, samen koken en samen genieten van lekker eten. De zender gaat naast succesvolle programma’s over het bereiden van eten, zich ook verbreden en verdiepen in de (culturele) achtergrond en oorsprong van recepten. Wij van VivOnline mochten hierbij aanwezig zijn en genieten van een heerlijk 3-gangen diner geïnspireerd op deze programma’s.

Nieuwe programma’s

24Kitchen komt deze zomer met 4 gloednieuwe programma’s die je niet wilt missen. Wij zijn fan van het programma ‘Zoals alleen oma dat kan’. In dit feel good programma gaat chef Danny Jansen op zoek naar culinaire geheimen van Indische oma’s. Hij neemt je mee in zijn zoektocht naar de allerlaatste overgebleven recepten van de Indonesische keuken. Vergezeld door de oma’s die al generaties lang familierecepten bewaren onthult Danny de geheimen van authentieke sotto, rendang en babi pangang zodat deze altijd bewaard zullen blijven.

Kids in de keuken

We mochten ook met de chefs praten en hadden een erg leuk gesprek met Hugo Kennis van Smaakpupillen. Chef Hugo neemt in elke aflevering een pupil mee op stap en geeft handige tips bij het koken van hun zelfbenoemde lievelingsgerechten. Van inkopen doen tot handige technieken en van heerlijke bereidingen tot spannende experimenten: in Smaakpupillen komt het allemaal voorbij! Het doel van Hugo is kinderen laten zien waar eten vandaan komt en een stukje bewustwording creëren, Viv Loves it!

 

Smaakpupillen elke woensdag om 18.00 uur

Zoals alleen oma dat kan vanaf woensdag 24 juni 18.30 uur

 

 

 

Tekst: Anne van Engelen 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten