YES! Weer een winactie, maar dit keer ook tegelijk een Do It Yourself. Dit heerlijke DIY pakket van The Goodstuff Bakery kan jij nu winnen en thuis uitproberen. Lees snel mee hoe het verder werkt.

The Goodstuff Bakery

De Goodstuff Bakery is opgezet door Eva van Asperen, zij had al een aantal jaar last van haar gezondheid. Mede door vele intoleranties. Hierdoor is zij steeds bezig geweest met nieuwe gerechten uitproberen zonder de ingrediënten waar zij last van kreeg. Het creatieve proces en het creëren van iets lekkers en dit te kunnen delen met vrienden en familie voelt zij als ‘the good stuff’ in het leven. Daarom is zij The Goodstuff Bakery begonnen waar je allemaal lekkere pakketen kunt kopen die glutenvrij, lactosevrij en suikervrij zijn. Heel erg lekker en enorm gezond!

Reviewthe goodstuff bakery

Vivonline had de eer om een van deze heerlijke boxen uit te proberen, namelijk de Little Minty Carob Balls. Ik kan je vast vertellen dat wij er op de redactie enorm van genoten hebben en ze niet lang op de schaal hebben gelegen. De balletjes zijn super makkelijk om te maken omdat alle ingrediënten al in de box zitten. Je hoeft niet naar de supermarkt, en het enige dat je zelf moet toevoegen is verse munt (maar dit ligt natuurlijk altijd al in de koelkast voor de thee ;)).

Eigenlijk is het heel simpel, je gooit alle ingrediënten door elkaar, doet ze in de mixer en zet die een paar minuten op de hoogste stand. Wanneer alles is gemixt, draai je er balletjes van en rol je ze door de poeder heen. Je legt ze mooi op een schaal, wat blaadjes munt erbij en klaar zijn ze. Uitdelen maar!

Carob balls

De carob balls zijn niet alleen super lekker maar ook krijg je er een energie boost van. Dit komt door de ingrediënten zoals walnoten, pecannoten en dadels. Carobe poeder kan een goede vervanger zijn voor cacao poeder. Je krijgt namelijk wel de chocolade smaak maar net wat frisser. Perfect dus als tussendoortje of als ‘bonbon’ bij de koffie.

Winnen

Het allerleukste is dat wij een box van deze heerlijke carob balls weg mogen geven. Heb jij wel zin in een kokkerel avontuurtje? Wacht dan niet langer en ga naar de Facebook pagina van Vivonline. Laat een bericht achter onder de post van dit artikel en wie weet ligt deze heerlijke box dan binnenkort op jouw deurmat.

Shop

Ben je enthousiast geworden? Dat begrijpen wij natuurlijk maar al te goed! Hou dan goed onze shop in de gaten, want binnenkort komen alle food pakketen van The Goodstuff Bakery in onze shop te staan!

 

Tekst: Djoeke Dekker voor Vivonline

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten