Er zijn helaas nog altijd mensen die denken dat gezond eten een opgave is, het is voor hen een hele klus om ermee te beginnen. Je kunt ze hierbij een handje helpen door hen iets leuks voor in de keuken cadeau te doen (of jezelf natuurlijk). Deze cadeautips maken gezonden koken zoveel makkelijker en leuker!

Spiraalsnijder

Dit apparaat is een echte uitkomst voor iedereen die dol is op pasta. Je maakt er geen pasta van granen mee, maar wel een pasta van bijvoorbeeld courgettes! Je kunt ook wortelen en aardappelen in de spiraalsnijder doen. Hiermee maak je als het ware een super healthy pasta bolognese zonder al die koolhydraten. Je koopt de Lurch Super Spirali voor 39.95 euro via deze link.

keuken

Geïsoleerde fles

Het is voor je gezondheid erg belangrijk om voldoende water te drinken. Dit klinkt uiteraard voor de hand liggend en maar vaak zijn we nog steeds geneigd om dit te negeren. Als je deze mooie geïsoleerde fles altijd met je meedraagt en voor je zet op tafel, ben je eerder geneigd voldoende te drinken. Het is een simpele hack die je gezondheid zal verbeteren. Je koopt de Made Sustained 1L Big Silver fles via deze link voor 25.95 euro.

cadeautips

3-delige Keramische pannenset

Dit is een ietwat duurder presentje vergeleken met bovenstaande, maar dit is echt een top cadeau (ook leuk aan jezelf!). Deze hoogwaardige 3-delige keramische pannenset is eigenlijk iets wat je in ieder keuken wilt omdat het de meest verantwoorde manier van koken is. Er komen namelijk geen schadelijke stoffen vrij bij het koken en dat kun je van goedkope pannen niet altijd zeggen. Koop de set via deze link nu voor 74.95 euro i.p.v. 124.95. Let op, deze actie is tijdelijk, wees er snel bij. EN ONTVANG met onze code gezondkoken nog eens 5 euro extra korting!

cadeautips

Ronde RVS lunchboxen set

Hier kun je al je gezonde etensresten in bewaren en dus niet langer in de prullenbak gooien. Vaak gooien we gezond eten weg uit gemak terwijl het net zo makkelijk is om deze in de lunchbox set te doen en hier de volgende dag van te profiteren. En daarnaast is je salade van gisteravond vele malen voedzamer dan dat simpele broodje met ham. Dus het is een echte win-win situatie! Je koop de lunchbox set via deze link voor 32.95 euro.

Slowcooker 2,4 L crock-pot

De slowcooker is een echte uitkomst in de gezonde keuken. Hier kun je bijvoorbeeld heerlijk je kip of vis in laten stomen zonder er al te veel omkijken naar te hebben. Je kunt er ook bone broth in bereiden of gezonde gerechten voor de kinderen. Het meest fijne is stiekem toch wel dat de crock-pot vrijwel al het werk voor je doet. Je koopt de slowcooker via deze link voor 49.95 euro.

cadeautips

OOK LEUK: Boekentips voor in de herfst! Want lezen is heerlijk knus.

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten