Waarschijnlijk heb je net zoals ieder ander je wel eens naar of ziek gevoeld op vakantie. Je verkeert in een andere omgeving en het eten is vaak anders dan thuis. Hier kan je lichaam nogal van streek van raken. Je voelt je ziek en het zijn vaak onze darmen die opspelen. Je kunt dit eventueel verhelpen door goede supplementen mee te nemen op vakantie.

Deze supplementen dienen uiteraard als ondersteuning. Het geeft je geen vrijbrief om bij de eerste beste toko van alles af te halen. De kans bestaat wel dat je hier veel beter tegen kunt als je goede ondersteuning krijgt van supplementen. Dit zijn onze favorieten voor thuis en ook zeker op vakantie (en leuker nog: je kunt ze allemaal krijgen met onze korting van 10%. Voeg bij het afrekenen deze kortingscode toe: vi10detox. Je kunt alle supplementen ook terugvinden in onze shop!

Liposomale Multi

Dit vitamine en mineralen supplement is goed voor: spieren, botten, tanden, huid, slijmvliezen, gezichtsvermogen, immuunsysteem, zenuwstelsel, metabolisme, vermindering van stress en vermoeidheid. 

Superbiotica

Dit is een probiotica met wel 10 verschillende stammen, van elk 1 miljard bacteriën. Daarnaast zijn er geselecteerde enzymen aan toegevoegd. Met dank aan deze samenstelling beschermen we onze darmen flink.

Digesta

Dit is een combinatie van HCL met Trypsine, Ossengal en Pepsine, het zijn enkel pure ingrediënten zonder toevoegingen. Dit supplement draagt bij aan een betere ondersteuning van de spijsvertering in de maag.

Liposomale Magnesium

Magnesium is een mineraal dat nodig is voor de overdracht van zenuwprikkels en een goede werking van de spieren. Het draagt bij tot een energieleverend metabolisme en de vorming van bot en spieren. 

Liposomale Curcumine

Curcumine helpt bij het beheersen van ontstekingsreacties in het lichaam. Het draagt bij tot een goede lever en galfunctie en curcumine draagt tevens bij aan de spijsvertering en vetvertering. 

Liposomale Vitamine C

Vitamine C is betrokken bij heel veel processen in ons lichaam. De antioxidant functie hiervan is onder andere belangrijk voor het behoud van gezonde cellen, weefsels en het ondersteunt het immuunsysteem. Daarnaast heeft het een gunstige werking op het hart, bloedvaten, botten en kraakbeen.

Cadeautje: wij gunnen je de meest leuke en ziektevrije vakantie toe en daarom geven wij op elk supplement naar keuze een korting van 10%. Voeg bij het afrekenen deze kortingscode toe: vi10detox. Je kunt alle supplementen ook terugvinden in onze shop!

LEES OOK: Boekentips voor in de vakantie! Want lezen is een feestje.

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten