Als je geen gluten meer mag vanwege je gezondheid of wanneer je besluit glutenvrij te gaan eten, kan het moeilijk zijn om gezonde variaties te bedenken voor een glutenvrij diner. Daarom heb ik een aantal ideeën op een rijtje gezet!
Bruine rijst of zilvervliesrijst
Quinoa
Boekweit
Amaranth
Boekweitnoodles
Kelpnoodles
Rijstnoodles
Zoete aardappel
Peulvruchten: bonen, linzen, kikkererwten
Hierbij serveer je lekker veel verse groenten en een stukje vis, vlees of gevogelte. (liefst biologisch)
Eetsmakelijk!
Tekst: Suzanne van Laar
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
5 oktober 2018
Viv’s detox
7 oktober 2018
Blijf lekker bewegen in de herfst!
2 november 2015
Winnen! Boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’
7 november 2014
Herfst weerstands Smoothie
25 mei 2015
Hoe werkt de mind?
30 april 2014
ONE event!
21 maart 2019
Wat is gezonder: volle of magere yoghurt?
5 mei 2016
Waarom maakt buitenlucht gelukkig?
14 maart 2018
Je hongercyclus onder controle krijgen
16 september 2016
REVIEW: DRIE-DAAGSE DETOX KUUR VAN SAPJE
2 januari 2020
7 Soorten voeding die je het beste elke week kunt eten
10 augustus 2016
INTERVIEW MET VIV VOOR MAMA & FAMILY OVER GEZOND ETEN
4 november 2018
Zo hou je de liefde levendig!
21 augustus 2017
Avocado risotto
3 november 2018
Rode bietensoep met walnoten
5 juli 2016
Geneeskrachtige basilicum juice
19 mei 2018
6 beauty geheimen van Meghan Markle
27 november 2017
Gezonde kids traktatie
8 juli 2016
Gezond eten zonder grenzen
20 februari 2019
Matcha thee: de geneeskrachtige voordelen van dit drankje
5 april 2016
Gezond starten met deze Acai Courgettesmoothie
20 augustus 2019
BOEK: Herstel je hormonen in 10 stappen
26 juni 2016
Lief zijn voor je buik: 5 tips
11 mei 2019
De 5 beauty geheimen van de Sicilianen
8 juli 2017
Kan je alleen op raw food leven?
13 juli 2015
Anoniem –
Karin Ten velde –
Frederike –
Anoniem –
Marlon Bruins –