Slaapproblemen, je eerste grijze haren, of je darmen in de knoop zodra je van huis gaat? Voor velen zijn dit herkenbare issues in het dagelijks leven. Issues waarvoor je niet direct naar de dokter of het ziekenhuis gaat, maar waar je wél graag vanaf zou willen. De oorzaak ervan ligt vaak bij een gebrek aan belangrijke voedingsstoffen. Het goede nieuws is dat je hier geen genoegen mee hoeft te nemen. Met de puur natuur health & beauty boosters van VITAVIVA kom je nooit meer iets tekort.

Dat wij geloven in de kracht van supplementen, dat wisten jullie natuurlijk al. Maar ons hart gaat pas écht sneller kloppen wanneer dit volledig natuurlijke (gecertificeerde) supplementen van hoge kwaliteit zijn. Dolblij ontvingen we de uitnodiging van VITAVIVA’s Managing Director, Bianca Brangstrup – moeder van 4, zakenvrouw, en wellness expert- om haar te mogen ontmoeten!

Bianca VITAVIVA

VITAVIVA?

VITAVIVA is in 1999 opgericht door een groep artsen en therapeuten om patiënten die zware medische behandelingen moeten ondergaan de best mogelijke support te geven met natuurlijke voedingssupplementen. Door alle expertise op het dit gebied samen te bundelen, met als ambitie het hoogst haalbare resultaat te boeken voor mensen die dit hard nodig hebben, werd de basis gelegd voor vitaviva.com.

vitaviva Voor wie?

Ook al ben je nog zo’n superfoodie of juicer fanaat, of rol je dagelijks je yogamatje uit en sport je regelmatig, dan nog kan stress je parten spelen, je energie niveau te wensen overlaten, het afvallen niet lukken, en je huid of haar dof blijven. De voedingssupplementen van VITAVIVA bieden je de ultieme basis, helemaal op maat naar jouw wensen en behoeften: de beste multi-vitamines, weerstand en beauty boosters, work out aids en specifieke remedies voor vrouwen, mannen, kids, vegetariërs en allerlei gezondheidsissues, zowel mentaal als fysiek.

Q & A met Bianca Brangstrup

Speciaal voor VivOnline mochten wij Bianca vragen om haar ultieme beauty- en lifestyle tips met jullie te delen. Lees, ontdek, en raak hopelijk net als wij… geïnspireerd!

Health

Als ik één gezondheidstip zou geven..
Luister naar de signalen die je lichaam afgeeft. (+ haal adem, denk positief, beweeg, drink voldoende water, eet onbewerkte voeding, en neem je supplementen altijd tegelijkertijd in met gezonde vetten/oliën voor goede opname!)


Dagelijkse supplementen:
Vitamax, kokos olie, krill olie, vitamine A en D, probiotica, anti-rimpel capsules


Grootmoeders gezondheidstip:
Mijn oma nam altijd een shot appelazijn voor haar maaltijd tegen ontstekingsreacties, tegen de opbouw van lichaamsvet, én voor een mooie huid.


3 dingen die je doet zodra je wakker bent:
De eerste 10 minuten probeer ik buiten (ik woon naast het bos) mezelf met een kop koffie te focussen op de dag. Daarna maak ik mijn 4 jongens gereed voor school en mezelf voor mijn werk

 bianca b Vitaviva

Food

Een gezond recept dat je thuis het allerliefst maakt:
salade met quinoa, bietjes, knoflook, walnoten, koriander, limoen, en olijfolie van de olijfgaard van mijn familie uit Sicilië (de beste!)

Beauty

Favoriete wellness moment:
rondje hardlopen, de sauna in, om daarna de zee in te duiken (zelfs in de winter!)


Beste beautytip ooit gekregen?:
Positief denken: beauty komt van binnenuit!


Favoriete workout:
hardlopen!

Lifestyle

Kan niet zonder..
Mijn kinderen


Als je voor 1 dag iemand anders mocht zijn:
Minister van Volksgezondheid en Welzijn! Ik zou er alles aan doen om een gezonde leefstijl te promoten en bevorderen. Voorkomen is beter dan genezen. We besteden te veel geld aan ziekenhuizen en medicatie in plaats van aan alternatieve behandelmethoden.


Meest dankbaar voor op dit moment:
mijn 4 kinderen in een liefdevolle omgeving zien opgroeien


Altijd mee op reis:
Mijn dagelijkse essentials van vitaviva


3 mensen die jou inspireren op dit moment?
2 orthomoleculaire artsen: Claus Hancke & Ole Købke. Zij zijn erg inspirerend voor mij. Mijn moeder is mijn grootste inspiratie, zij is de bron van waar ik nu sta en wat ik nu doe.


Wat geef ik mijn kinderen mee:
Ik geef mijn 4 jongens veel liefde, kusjes en knuffels. En ik leer ze om zowel goed voor zichzelf als voor anderen te zorgen.

 

* Dit artikel wordt niet gesponsord. We zijn gewoon fan, en helpen je hiermee graag op weg naar een gezonde(re) leefstijl! 

Tekst: Maartje Meijers voor VivOnline

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten