“Op het ByDanie kantoor zijn we echte health freaks”. Lees hier wat het team van Danie Bless in de koelkast heeft staan en mijn kijk hierop als voedingscoach!

In de ochtend een bakje met Griekse yoghurt, kiwi, druiven en granola onder het genot van een kopje groene thee of een soja cappuccino! Lunchen doen we met ze allen aan de bar midden in het kantoor, er zijn gekookte eitjes, avocado’s, lekkere tapenades en humus! We eten op kantoor alleen crackers of salade, bij ons vind je geen brood junkies. De ByDanie meiden maak je eerder blij met een salade met zalm of tonijn of een spelt cracker met tajine (sesampasta)! Tussendoor drinken we kokoswater of een cola light!

Advies van Viv:

De dames Van Danie Bles styling eten lekker en toch gezond! Bravo! Alleen zou ik oppassen met (te) veel soja en zeker de gezoete variant. Kies liever voor de biologische en ongezoete versie. En ik moet iets zeggen over cola light! Ik snap dat je daar af en toe zin in kunt hebben, maar ik ben natuurlijk geen voorstander. In het algemeen zeker niet van light producten! Veel light producten zijn volgestopt met aspartaam en andere kunstmatige toevoegingen om de smaak te behouden, maar deze stoffen zijn extreem schadelijk voor ons lichaam. Kokoswater is natuurlijk een super vervanger daarvoor! En drink lekker veel water en kruidenthee tussendoor.

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten