Last van een droog winterhuidje? Dan is het tijd voor een oppepper. Het perfecte product hiervoor is de Sea Line Mineral Bio Body Butter, een heerlijke fluweelzachte bodycrème. De combinatie van o.a. Dode Zee mineralen, omega 3-6-9, vitaminen, zuivere huidoliën en heilzame kruiden zorgen voor een intens vochtrijke, comfortabel aanvoelende huid. Bovendien zorgt het voor een gezonde huidstofwisseling en voorkomt huidveroudering. Schilfertjes en een trekkerig gevoel op armen en benen zijn verleden tijd. Sea Line Mineral Bio Body Butter Maakt zelfs de meest droge en vochtarme huid weer zacht en soepel.

Wil je je jouw huid een oppepper geven? Dat kan, je kunt een pot van deze heerlijke Body Butter winnen. Hoe? Laat onder dit bericht weten waarom juist jij deze heerlijke pot moet winnen, ga naar de Facebook pagina van VivOnline en like de pagina. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar en ga je met een babyzacht huidje de lente in!

 

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten