Sinterklaas is weer in het land! Een van de leukste dingen is dat je je schoen weer mag zetten. Wij hebben de leukste sint-cadeautjes voor jou bij elkaar gezocht. Voor welk cadeautje ga jij nóg harder ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’ zingen?

Schoentip voor de kids 1: Voor de allerkleinste: Leer je veters strikken – op een leuke manier!
Schoentip voor de kids 2: Vroeger jouw favoriete CD, nu die van de kleinste. Kinderen voor kinderen blijft leuk. Schoentip voor de kids 3: Niets is leuker dan lekker tegen elkaar aan knuffelen en samen dit boekje uitlezen. Heerlijk genieten! Schoentip voor de kids 4: Nijntje, on favoriete konijntje. Stiekem is dit ook een cadeautje voor iedereen die mee mag kijken. 😉 Schoentip voor de kids 5: Voor dat meisje dat al heel lang een eigen paard zou willen hebben. Schoentip voor kids 6: Lego is leuk voor groot en klein. Waarschijnlijk wil het ‘grote’ kind ook wel helpen met in elkaar zetten.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten