We hebben het allemaal wel eens…. een kater! Wat doe jij dan? Gebakken eieren met spek? Of wil je juist helemaal niets?  Ik heb een leuke tip voor je! De anti-kater pil.

Een kater?

Alcohol drinken is altijd lekker, leuk en gezellig op het moment maar de volgende ochtend kan je best wel eens spijt hebben van al die glaasjes (hoeveel waren het er ook alweer?). Een kater is het meest vreselijke wat je kan overkomen, tenminste dat denk je op dat moment. Gedachten als “ik ga nooit meer drinken” blijven door je hoofd spoken en worden ook regelmatig uitgesproken.

De anti-kater pil

Maar er lijkt iets voor de vreselijke kater te bestaan,  een anti-kater pil.
De anti-kater pil (Liv.52) is een pil die de afbraak van afvalstoffen in de lever stimuleert, zoals alcohol, vetten en nicotine. Daarbij heeft de Liv.52 een detox functie. Zo kan je met de Liv.52 een reinigingskuur starten om je lever effectief te zuiveren. Liv.52 herstelt namelijk de functionele efficiëntie van de lever door het beschermen van de lever parenchym en het bevorderen van hepatocellulaire regeneratie. Klinkt allemaal best moeilijk he?

Hoe werkt de pil?

Het komt erop neer dat het lichaam een eigen ontgiftingscentrum heeft, namelijk de lever. Maar bij het drinken van wat glaasjes teveel, moet dit innovatieve orgaan keihard aan de slag om alle afvalstoffen te verwerken en dat lukt niet altijd. Dan word je wakker met een kater. Met de feestdagen in aantocht, kan je lever dus wel wat extra support gebruiken. Liv.52 is een Ayurvedische detoxpil op basis van planten- en kruidenextracten die de reinigende werking van de lever ondersteunt. De afbraak van alcohol, vetten en nicotine wordt gestimuleerd en dat scheelt een slok op een borrel. Schrijfster Saskia Noort is al om, zo blijkt uit haar laatste column in Linda.

Detox 

Het recept voor deze bijzondere detoxer werd in 1950 in India ontdekt, toen een onderzoeksteam zocht naar een natuurlijke remedie om de leverfunctie te verbeteren. Hun 52e poging – vandaar de naam – was een succes en wordt nu, ruim 65 jaar later, nog steeds gebruikt in India en ver daarbuiten.

Wil je meer tips over hoe je een kater kunt overleven? Lees hier welk anti-kater sapje ook helpt!

Bij ziekte of andere gezondheidsklachten, overleg eerst met de huisarts voor gebruik van Liv.52

Wil je meer informatie over de Liv.52? Check dan de site van Liv.52

#VIVAD

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten