Ik ben deze maand gastchef bij Marley Spoon! Zo leuk vind ik dat. Ik mag in mei wekelijks één recept voor de familiebox bedenken. Deze recepten zijn favorieten van ons hele gezin en staan dan ook regelmatig bij ons thuis op tafel. Wil jij deze familie box ook bestellen, check dan de site van Marley Spoon en dan mag ik je 25 euro korting geven op de box als je de code VIVIANREIJS gebruikt. Leuk toch? En nu vroegen ze mij bij Marley Spoon wat ik zelf altijd in de koelkast heb staan. Nou, dat deel ik graag met jullie natuurlijk. 

Waar houd je rekening mee, wanneer je recepten ontwikkeld?

“Ik let er altijd op dat mijn gerechten vrij zijn van tarwe, suiker en E-nummers. Dat staat voorop voor mij. En veel groenten, natuurlijk!”

Is er een ingrediënt waar je echt nooit mee wilt koken?  

“Ik gebruik echt nooit dille, dat vind ik echt heel vies smaken!”

Omdat iedereen benieuwd is…Wat kunnen we altijd in Vivian’s koelkast vinden?

“Blauwe besjes, roomboter, bouillon, appelazijn, visolie, feta, geitenkaas en een flesje witte wijn of prosecco. Ik kan ook niet zonder rijstmelk voor mijn havermout in de ochtend en (lactosevrije) melk voor de dagelijkse cappucino. Verder natuurlijk ook veel groenten (broccoli, sla, spinazie en venkel zijn favoriet). En pure chocolade als guilty pleasure…”

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten