Nog even en dan is het kerst en dat betekent tevens de tijd van lekkers en cadeaus. Wil jij graag iemand iets leuks cadeau doen, of misschien zelf iets op je verlanglijstje zetten? Zoek dan een mooi kerstcadeautje uit en bekijk hier de leukste cadeaus voor kerst om te geven en om te krijgen! 

Woman supplements Basic Box

Deze Basic Health Box bevat de basissuppletie voor vrouwen om zo de (hormonale)gezondheid en weerstand te optimaliseren. Een pakket waarvan ik denk dat deze onmisbaar is om onze gezondheid en hormonen te ondersteunen en veilig om dagelijks te nemen. Enkel de beste ingrediënten komen terecht in mijn producten. Géén onnodige stoffen. Géén goedkope alternatieven. Gewoon helemaal puur.

 • Ongekend hoge biologische beschikbaarheid
 • Natuurlijke liposomen volgens LipoCellTech™
 • Uitgebalanceerde samenstelling
 • Geschikt voor dagelijks gebruik

De Woman supplements Basic Box bevat:

 • Lipsomale Multi-vitamine
 • Lipsomale D3 & K2
 • Vegan Omega 3

Je bestelt de Basic Box hier voor €79.97

Woman supplements Deluxe Box

Alle bovenstaande supplementen van de Basic Box worden aangevuld met de liposomale magnesium.

Enkel de beste ingrediënten komen terecht in mijn producten. Géén onnodige stoffen. Géén goedkope alternatieven. Gewoon helemaal puur.

 • Ongekend hoge biologische beschikbaarheid
 • Natuurlijke liposomen volgens LipoCellTech™
 • Uitgebalanceerde samenstelling
 • Geschikt voor dagelijks gebruik

De Woman supplements Basic Box bevat:

 • Lipsomale Multi-vitamine
 • Lipsomale D3 & K2
 • Lipsomale Magnesium
 • Vegan omega 3

Je bestelt de Deluxe Box hier voor 108,95

Herstel je hormonen in 10 stappen

In dit boek laat ik je zien hoe je je hormonen in balans krijgt. Een goede hormoonbalans is hierbij cruciaal, vanwege het effect op gewicht, humeur en uiterlijk. Maar ook op vruchtbaarheidsproblemen en klachten zoals PMS, acne en PCOS. Dit boek is voor vrouwen van alle leeftijden, in elke fase van hun leven. Het is rijk aan praktische voedingsinformatie, recepten en eetplanners. Hier word je fitter, slanker en blijer van, je bestelt hem via deze link voor 25,99. 

Gezonder met Viv

Genieten van lekker eten en tegelijk gezonder, blijer en slanker worden, dat is waar het om gaat! Met Gezonder met Viv kook je snel, slank & makkelijk voor het hele gezin. In dit boek staan mijn 10 gouden regels, duidelijke adviezen over gezond eten voor je kinderen, tips voor moeders die willen afvallen, en maar liefst 80 inspirerende recepten (suiker-, tarwe- en koemelkvrij), inclusief weekmenu’s. Dit is een leuk cadeautje voor iedereen die de leefstijl voor zichzelf en van het gezin wil verbeteren. Het boek kost 25,00 en je koopt het hier

Help ik val niet af

Help, ik val niet af! Hoeveel vrouwen roepen dit niet? Hormoonexpert Vivian Reijs komt je met dit boek te hulp. Met de VIV-methode gaat afvallen je wél lukken. Ontdek hoe hormonen ervoor kunnen zorgen dat je niet afvalt, en krijg weer grip op je gewicht. Want als je gezond en in balans bent, dan gaat afvallen vanzelf. Met veel informatie, de stap-voor-stap VIV-methode en recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Het boek kost 25,99 en je bestelt hem hier. 

Daily Mix box van Frecious

Bestel de samengestelde mix met 20 van Frecious groentesappen. Juices uit de 70%-categorie, met 30% fruit, de wat steviger smaken met 85% groente en een aantal 100% hard-core groentesappen met alleen groente, kruiden en specerijen. Nu met 15 euro korting. Je bestelt de box hier.

Fooddetective lab test

De Food detective is een voedsel intolerantie test (bloedonderzoek) en identificeert voedingsmiddelen die de productie van IgG-antistoffen veroorzaken.

Met de Food detective intolerantietest kun je eenvoudig thuis voedingsmiddelen identificeren die de productie van IgC-antistoffen veroorzaken. IgC-antistoffen kunnen aantonen dat je een intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen hebt, wat kan leiden tot klachten zoals een opgeblazen gevoel, migraine of acne. Door vervolgens in je eetpatroon rekening te houden met geen of beperkte inname van voedingsmiddelen met hoge IgG-waarden zullen de klachten afnemen.

Je bestelt de Foot Detective Labtest hier voor 89,00

 

Mini-trampoline 

Wist je dat trampoline springen erg goed voor je is? Maar liefst 638 spieren worden aan het werk gezet! Je werkt aan balans, conditie, kracht, lenigheid én ontspanning! Ideaal toch?
Waar het nog meer goed voor is?

✅Lekker op gewicht
Door gezond te eten en lekker te bewegen blijf je op gewicht maar met de trampoline zorg voor je voor een goedwerkende stofwisseling, vetverbranding en een goede werking van de darmen, die een betere vertering van voeding stimuleren.

✅Versterk je rug!
Veel mensen hebben door lange dagen achter hun bureau of vele uurtjes in de auto last van hun rug. Door iedere dag lekker op de trampoline te springen versterk je je rugspieren en dit zorgt voor een sterke core.

✅Immuunsysteem
De werking van je darmen bepaalt hoe je in je vel zit. Het is namelijk het grootste afweersysteem in je lichaam. Door regelmatig trampoline te springen wordt de productie van afweercellen in de darm gestimuleerd. Dit zorgt voor een sterk immuunsysteem waardoor je minder last hebt van ziekten en allergieën. Ook zorgt het ervoor dat gifstoffen beter worden afgevoerd waardoor je je frisser en fitter gaat voelen.

✅Soepele gewrichten
Dagelijks springen op een trampoline zorgt voor het ‘smeren’ van de tussenwervelschijven en het kraakbeen van knie- en heupgewrichten. Dit is erg belangrijk om vitaal door het leven te kunnen gaan. De bewegingen die je tijdens het springen maakt zijn hiervoor ideaal!

Je bestelt de mini-trampoline hier voor €62,95

Slowjuicer

Zoals jullie weten ben ik dol op sapjes! In het nieuwe jaar start ik weer met een Bleekselderij challenge en drink ik dagelijks een bleekselderij sapje. Puur bleekselderij sap heeft veel bijzondere en helende eigenschappen. Bij het persen van de bleekselderij komen die eigenschappen al helemaal tot leven. Alles over de voordelen van bleekselderij lees je hier. 

Je kunt een slowjuicer gebruiken voor het persen, maar ook een gewone sapcentrifuge.
Bestel onderstaande sapcentrifuge hier voor 57,99 en begin het nieuwe jaar gezond met heerlijke sapjes.

Combi Basic Box + Herstel je hormonen in 10 stappen 

Mijn Basic en Deluxe Box kun je nu ook bestellen in een combinatie met één van mijn boeken.

Je bestelt het combi-pakket van de Basic Box + Herstel je hormonen hier voor €104,99.

Combi Basic Box + Help ik val niet af

Mijn Basic en Deluxe Box kun je nu ook bestellen in een combinatie met één van mijn boeken.

Je bestelt het combi-pakket van de Basic Box + Help ik val niet af hier voor €104,99.

Combi Deluxe Box + Herstel je hormonen in 10 stappen

Mijn Basic en Deluxe Box kun je nu ook bestellen in een combinatie met één van mijn boeken.

Je bestelt het combi-pakket van de Basic Box + Herstel je hormonen in 10 stappen hier voor €133,99.

Combi Deluxe Box + Help ik val niet af

Mijn Basic en Deluxe Box kun je nu ook bestellen in een combinatie met één van mijn boeken.

Je bestelt het combi-pakket van de Basic Box + Help ik val niet af hier voor €133,99.

Alvast hele fijne feestdagen gewenst!

Tekst: Naomi Hartog

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten