Nog even en dan is het kerst en dat betekent tevens de tijd van lekkers en cadeaus. Wil jij graag iemand iets leuks cadeau doen, of misschien zelf iets op je verlanglijstje zetten? Zoek dan een mooi kerstcadeautje uit en bekijk hier de leukste cadeaus voor kerst om te geven en om te krijgen! 

Woman supplements Basic Box

Deze Basic Health Box bevat de basissuppletie voor vrouwen om zo de (hormonale)gezondheid en weerstand te optimaliseren. Een pakket waarvan ik denk dat deze onmisbaar is om onze gezondheid en hormonen te ondersteunen en veilig om dagelijks te nemen. Enkel de beste ingrediënten komen terecht in mijn producten. Géén onnodige stoffen. Géén goedkope alternatieven. Gewoon helemaal puur.

 • Ongekend hoge biologische beschikbaarheid
 • Natuurlijke liposomen volgens LipoCellTech™
 • Uitgebalanceerde samenstelling
 • Geschikt voor dagelijks gebruik

De Woman supplements Basic Box bevat:

 • Vitamine C
 • Multi-vitamine
 • D3 & K2 & Magnesium

Je bestelt de Basic Box hier voor 84,95

Woman supplements Deluxe Box

Alle bovenstaande supplementen van de Basic Box worden aangevuld met onderstaande immuun booster om je weerstand extra te ondersteunen.

Enkel de beste ingrediënten komen terecht in mijn producten. Géén onnodige stoffen. Géén goedkope alternatieven. Gewoon helemaal puur.

 • Ongekend hoge biologische beschikbaarheid
 • Natuurlijke liposomen volgens LipoCellTech™
 • Uitgebalanceerde samenstelling
 • Geschikt voor dagelijks gebruik

De Woman supplements Basic Box bevat:

 • Vitamine C
 • Multi-vitamine
 • D3 & K2 & Magnesium
 • Immuunbooster

Je bestelt de Deluxe Box hier voor 109,95

Herstel je hormonen in 10 stappen

In dit boek laat ik je zien hoe je je hormonen in balans krijgt. Een goede hormoonbalans is hierbij cruciaal, vanwege het effect op gewicht, humeur en uiterlijk. Maar ook op vruchtbaarheidsproblemen en klachten zoals PMS, acne en PCOS. Dit boek is voor vrouwen van alle leeftijden, in elke fase van hun leven. Het is rijk aan praktische voedingsinformatie, recepten en eetplanners. Hier word je fitter, slanker en blijer van, je bestelt hem via deze link voor 25,99. 

Gezonder met Viv

Genieten van lekker eten en tegelijk gezonder, blijer en slanker worden, dat is waar het om gaat! Met Gezonder met Viv kook je snel, slank & makkelijk voor het hele gezin. In dit boek staan mijn 10 gouden regels, duidelijke adviezen over gezond eten voor je kinderen, tips voor moeders die willen afvallen, en maar liefst 80 inspirerende recepten (suiker-, tarwe- en koemelkvrij), inclusief weekmenu’s. Dit is een leuk cadeautje voor iedereen die de leefstijl voor zichzelf en van het gezin wil verbeteren. Het boek kost 25,00 en je koopt het hier

Bellicon trampoline

De compacte en stijlvolle Bellicon trampolines hebben een stijlvol design en zijn zeer licht en compact. Of je nu je gezondheid wilt verbeteren, fitter wilt worden of lekker wilt trainen, deze trampolines zijn perfect voor bij jou thuis. En het leuke is dat je elke trampoline kunt ontwerpen zoals jij dat wilt. Zowel de kleur van de matten als het elastiek kunnen individueel worden aangepast. Wij zijn fan! Of je nu je gezondheid wilt verbeteren, fitter wilt worden of lekker wilt trainen, deze trampolines zijn perfect voor bij jou thuis.

De trampoline koop je hier.

Daily Mix box van Frecious

Bestel de samengestelde mix met 20 van Frecious groentesappen. Juices uit de 70%-categorie, met 30% fruit, de wat steviger smaken met 85% groente en een aantal 100% hard-core groentesappen met alleen groente, kruiden en specerijen. Nu met 15 euro korting. Je bestelt de box hier.

Greenpan 10-delige set

Deze zeer uitgebreide en met zorg vormgegeven 10-delige keramische pannenset van GreenPan zorgt voor ultiem kookplezier! Niet alleen fantastisch om te zien, maar ook heerlijk om mee te koken. Tevens is deze pannenset ook verantwoord geproduceerd en zeer duurzaam.
Het perfecte cadeautje voor wie houdt van lekker, verantwoord en gezond koken! Je koopt de pannenset hier voor 224,95.

Fooddetective lab test

De Food detective is een voedsel intolerantie test (bloedonderzoek) en identificeert voedingsmiddelen die de productie van IgG-antistoffen veroorzaken.

Met de Food detective intolerantietest kun je eenvoudig thuis voedingsmiddelen identificeren die de productie van IgC-antistoffen veroorzaken. IgC-antistoffen kunnen aantonen dat je een intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen hebt, wat kan leiden tot klachten zoals een opgeblazen gevoel, migraine of acne. Door vervolgens in je eetpatroon rekening te houden met geen of beperkte inname van voedingsmiddelen met hoge IgG-waarden zullen de klachten afnemen.

Je bestelt de Foot Detective Labtest hier voor 89,00

Lois Lee Beauty Stone

Deze Guasha BeautyStone is speciaal gemaakt om aan je Loïs Lee beauty ritueel toe te voegen. Door met de BeautyStone, gemaakt van jade, over je huid te ‘schrapen’ (guasha) wordt de micro-circulatie in je gezicht bevordert en krijgt je huid voeding van binnenuit, wordt de collageenproductie gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Tegelijkertijd worden de werkstoffen van je skincare producten beter opgenomen. Een mooie GLOW is het resultaat!

Je bestelt de Lois Lee Beauty Stone hier voor €45,00

Bodyhoop

Hou jij ook zo van sporten? Maar heb je niet altijd tijd of zin om naar de sportschool te gaan? Dan hebben wij nu het ideale product voor jou: De BodyHoop. Je traint je buikspieren en core vanuit huis (zelfs voor de tv). Lees hier ook het artikel dat we over dit product schreven. 

Je bestelt de Bodyhoop hier voor €59,00

Alvast hele fijne feestdagen gewenst!

Tekst: Naomi Hartog