Begin dan nu alvast met deze kindermulti vitaminen. De enige echte 100% natuurlijke kindermulti! Nu hier verkrijgbaar.

Kindermulti van Animal Parade is supergezond en heeft 3 heerlijke vruchtensmaken. De samenstelling, op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten, zorgt voor een optimale aanvulling voor kinderen.
Lekkere kindermulti in beestachtig leuke vormpjes! Dat is niet alleen goed voor uw kind, maar ook voor uzelf.
Kindermulti stimuleert de groei, helpt de weerstand op peil te houden en ondersteunt het actieve leven van uw kind. Deze formule is de meest natuurlijke, complete en uitgebalanceerde kindermultivitamine!Deze lekkere kauwtabletten met vrolijke dierenfiguurtjes bevatten 16 vitaminen en 8 mineralen, inclusief echte groente- en fruitextracten zoals broccoli, spinazie, wortel en zilvervliesrijst.

VT Animal parade gemengd fruit

Animal Parade® is, door de combinatie van de natuurlijke ingrediënten en een uitgebalanceerd profiel van nutrition, het complete voedingssupplement voor kinderen. De producten van Animal Parade® zijn hypoallergeen en vegetarisch.

Hoofdingrediënt

Vitaminen, mineralen, groente- en fruitextracten.

Ingrediënten

Bevat per dagdosering (1 kauwtablet):

Vitamine A 125 mcg RE 16%
Vitamine D 5 mcg 100%
Vitamine E 6,8 mg-TE 57%
Vitamine C 30 mg 38%
Vitamine B1 0,8 mg 73%
Vitamine B2 0,9 mg 64%
Vitamine B3 10 mg 63%
Vitamine B6 1 mg 71%
Vitamine B12 3 mcg 120%
Foliumzuur 5 mcg 3%
Biotine 25 mcg 50%
Pantotheenzuur 5 mg 83%
Calcium 10 mg 1%
Magnesium 5 mg 1%
Koper 2,5 mcg <1%
Jodium 50 mcg 33%
IJzer 2,5 mg 18%
Mangaan 2,5 mcg <1%
Zink 1,5 mg 15%
Kalium 0,5 mg <1%

Ananas 25 mg
Appel 25 mg
Zonnebloemolie 10 mg
Citrus (limoen) 10 mg
PABA 200 mcg
Choline 5 mcg
Inositol 5 mcg

% = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Andere ingredienten: Fructose, citroenzuur, natuurlijke bessen, sinaasappel en druivensmaak, magnesium stearaat, spirulina, rozenbottelextract (Rosa canina), bruine rijst, broccoli, spinazie, mango, wortel, West Indische bes (Malpighia glabra), papaya.

De mineraalchelaten worden gewonnen uit het bruine rijstextract.
Gegarandeerd vrij van conserveermiddelen, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, allergenen, gist, tarwe, maïs, soja en melk.

Gebruik
Geef uw kind 1 tot 2 kauwtabletten per dag. Innemen bij de maaltijd.

Waarschuwing
Animal Parade® kauwtabletten zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 2 jaar (het is belangrijk dat het kind het kauwtablet goed stuk kan bijten).

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten