Vandaag is het zover! De bruiloft waar we allemaal zo naar uit kijken. Prins Harry trouwt vandaag met Meghan Markle. Deze stunning natural beauty heeft natuurlijk ook zo haar beauty routine. Nou weten wij deze toevallig!

Beauty routines van Meghan Markle

Meghan is een van de knapste bekende Amerikaanse vrouwen en daarom waren wij zo benieuwd wat nu haar beauty routines zijn. En hoe zij zo knap blijft terwijl ze zo’n druk en stressvol leven heeft (zeker als aanstaande prinses).

1. Ze houdt van hardlopen, dit is voor haar een vorm van meditatie

Meghan weet dat een rondje door het park heel erg goed is voor haar lichaam. Maar zij doet dit net zo goed voor haar lichaam als dat ze hiermee haar hoofd leeg maakt. Ze geeft aan dat het belangrijk is een sport routine te vinden waarmee je niet alleen je lichaam, maar ook je mentale brein traint. Tijdens het rennen maakt Meghan haar hoofd helemaal leeg en krijgt ze alles op een rijtje. Daarnaast doet ze ook nog aan hot yoga en Pilates.

2. Ze neemt een groene smoothie of kombucha als energie boost

Wanneer ze rond een uur of drie/ vier ‘s middags een inzak momentje heeft neemt ze geen kop koffie, maar een groene smoothie of een glas kombucha. Ze gelooft dat je met koffie drinken uiteindelijk je lichaam juist uitput, dus daarom kiest ze liever voor een natuurlijke oppepper, zoals kombucha of een groene smoothie. “Dit moet even in je systeem komen, maar dan wil je nooit meer anders.”

3. Ze gelooft in de kracht van geven

Meghan is heel lang een vrouwenrechten advocate geweest, en zij gelooft dat geven in haar DNA zit. “Allebei mijn ouders zijn opgegroeid met heel weinig, daarom hebben zij ervoor gekozen om heel veel te geven. Zoals kalkoenen aan de daklozen op Thanksgiving, maar ook maaltijden aan patiënten in het hospice. Zij geven al het spaargeld wat zij hebben aan mensen die het echt nodig hebben. Zij vinden het belangrijk om aan mensen in nood te laten zien dat alles goed kan komen. Dat is waar ik mee ben opgegroeid en hoe ik ook wil zijn: Een jong volwassene met een grote sociale betrokkenheid om te doen wat ik kan, en om mij te laten horen wanneer ik weet dat iets niet goed is.”

4. Ze doet al sinds ze klein is aan yoga

Meghan neemt regelmatig een lesje hot yoga en vinyasa yoga. Dit doet zij als sinds ze klein is, omdat haar moeder yoga lerares was. Ze vertelt: “Yoga zit in mijn bloed, ik hou ervan om een intensieve vinyasa les te doen, het lekkerste vind ik het met hip-hop muziek, in een donkere ruimte met kaarslicht, i love it.”

Ze gelooft in de helende werking van yoga. Ze geeft aan dat yoga angst tegengaat en je slaap verbetert. “Voor mij zorgt yoga voor meer flexibiliteit van mijn lichaam, sterkere spieren, meer geluk, een betere mentale focus, een groter vermogen om te relaxen en een betere nachtrust.”

In dit artikel vind je meer redenen waarom yoga zo goed voor je is.

5. Ze eet clean en gezond, maar neemt in het weekend wel een traktatie

Meghan zorgt voor voldoende energie in haar lichaam door veel groente, eiwitten en gezonde vetten (zoals vis) te eten gedurende de week. Maar in de weekenden vindt zij het heerlijk om een kleine traktatie te nemen. “Ik probeer eten, waarvan ik weet dat ik me er slecht door voel, te vermijden. Sommige dingen zorgen ervoor dat ik me slap en futloos voel en buikpijn krijg. Daarom eet ik vooral vis en groente. Maar ik ben een echte foodie en daarom vind ik dat je in het weekend best iets lekkers mag nemen. Ik hou van burgers en frietjes, Mexicaans of een heerlijke Italiaanse pasta of pizza. Het gaat om de balans.”

6. Ze zweert bij korte, effectieve workouts

Meghan is drukker dan ooit, maar toch vindt ze het belangrijk om tijd vrij te maken om te sporten. Vaak doet zij een workout van 25 minuten, waarbij ze zichzelf helemaal uitput.

 

Dit artikel is vrij vertaald van mindbodygreen door Djoeke Dekker voor Vivonline 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten