Had jij ook een flinke lijst met goede voornemens dit jaar? Februari is het perfecte moment om een eerste balans op te maken. Hoe staat het met gezond eten, meer bewegen, minder stress? Vaak blijkt het lastiger dan gedacht om alles radicaal om te gooien. Het is dan ook belangrijk om op zoek te gaan naar een verandering in je lifestyle die bij je past. Op deze manier worden je doelen haalbaar en bereikbaar.

Toen wij hoorden over de nieuwe 7-daagse milde detox van Frecious, wisten wij gelijk dat we deze tip absoluut met jullie wilden delen! Géén detox bestaande uit alleen maar sapjes, maar deze milde detox combineert de beste juices mét heerlijke recepten. “Detoxen zonder hongergevoel”, met als gevolg dat je deze lifestyle ook ná de kuur kunt volhouden voor een blijvend resultaat.
Nog meer goed nieuws: wij mogen je van Frecious een klein cadeautje geven bij je bestelling! Lees gauw verder om te ontdekken wat deze speciale actie inhoudt. De actie loopt tot 1 maart!

Geeft je lichaam een health-boost en is ook nog vol te houden.

Frecious-milde-detox

Voor wie?

Het is perfect voor mensen die echt een start willen maken naar een gezondere lifestyle. Dit patroon kun je ook ná deze kuur goed volhouden; al is het maar op de doordeweekse dagen. Het moet tenslotte wel leuk blijven en lekkere dingen maken het leven leuk!

Hoe werkt een detox?

Je organen houden je lijf zelf al schoon, maar als je ze eens wat rust geeft voel je je minder moe en lusteloos. En geef je ze de kans om eens volledig te focussen op ‘ pruimen’. Overbelasting van je lever kan namelijk leiden tot hormonale problemen, het niet kunnen afvallen, een slechte huid en spijsverteringsklachten. Het doel van een detox is om je nieren, darmen en vooral de lever te ondersteunen. De lever is ons grootste ontgiftingsorgaan en wordt elke dag blootgesteld aan gifstoffen; stress, stoffen in voeding, cosmetica, uitlaatgassen, schoonmaakmiddelen, etc.

Hoe bereid je je voor?

In de week voordat je begint bouw je alvast af met ‘belastend’ eten. Zo kan je lichaam zich straks maximaal richten op het opruimen van afvalstoffen en het vrij maken van energie.

  • 7 dagen tevoren: afbouwen met frisdrank, gebak, zoutjes, banket, frituur, alcohol, cafeïne, pakjes en zakjes
  • 5 dagen tevoren: afbouwen met koffie, rood vlees, witmeelproducten, zoetigheid (ook kunstmatige zoetstoffen)
  • 3 dagen tevoren: stoppen met tarwebrood, koeienzuivel, pasta
  • In de instructies staan ook opbouwtips voor ná deze week.

Inhoud van het pakket

Frecious slowjuices (21x)
Elke dag 3 juices op een zo leeg mogelijke maag.

Health shots (21x)
Je gebruikt elke dag 3 cupjes citroen, gember- en aloë vera. Deze shots zijn zeer geconcentreerd en vooral de gember is behoorlijk heftig qua smaak.

7-daags maaltijdplan (PDF file)
Direct na je aankoop via frecious.nl ontvang je een email met een link. Hier vind je een volledig uitgebalanceerd weekmenu, inclusief handig boodschappenlijstje. Het staat ook vol met inspiratie voor wat je na je detoxweek kunt eten. Op die manier kun je zo lang mogelijk profiteren van het effect!

voorbeeld_detoxdag

Hoe hierna verder?

De allerbeste healthtip? Elke dag heel veel soorten groenten eten. Maar ja, dat lukt niet altijd. En vitaminepillen zijn niet optimaal. Veel mensen gebruiken Frecious dus ook dagelijks; in de ochtend op nuchtere maag of rond 16uur. Een slowjuice gemaakt met een hoogwaardige schroefpers levert extreem hoge lichaamsopname. En ze zijn ook nog lekker!

De Lifestylepakketten van Frecious bestaan uit een mix van alle juices. Ze zijn minstens een half jaar vers in je vriezer; even ontdooien en klaar!
Let op!

Overleg voor aanvang van een detox met je medisch specialist in geval van:

  • Zwangerschap en borstvoeding
  • Ondergewicht
  • Medicijngebruik
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten