Als vrouw let ik erg op mijn huid. Het hebben van een mooie en vooral stralende huid, is wat wij vrouwen bijna allemaal willen toch?

Een rimpeltje hier en daar dat hoort erbij. Zolang je huid maar stevig voelt en een mooie glow heeft, denk ik altijd maar. Het is natuurlijk belangrijk om je huid goed te verzorgen. En dus let ik op wat ik op mijn huid smeer. In mijn huidverzorging probeer ik hormoonverstorende stoffen te vermijden, wat al bijdraagt aan een mooiere en rustigere huid. Maar het is misschien nòg wel belangrijker om te kijken naar wat je eet en drinkt. Want uiteindelijk is de juiste voeding het geheim voor een mooie huid. Zoals jullie weten, is gezond eten een groot onderdeel in mijn leven. Maar ik ben ook altijd op zoek naar fijne ondersteunende producten, die de kwaliteit van mijn huid nog kunnen verbeteren.  En ik gebruik momenteel deze “beauty shake”. En ik moet zeggen… ik ben er erg blij mee! Met dit poedertje voed je je huid van binnenuit en wordt de aanmaak van de vorming van collageen goed ondersteunt en het is tevens een lekker poedertje wat ik in de ochtend door mijn smoothie doe.

Luminous the Beauty Shake

Luminous is rijk aan maar liefst 26 beauty ingrediënten die je huid vanuit binnen voeden. Zoals oa: Vit C, Zink, B6, B12, Hyaluronzuur, MSM, granaatappel, etc… Het is een vegan (plantaardige) formule die merendeels biologische ingrediënten bevat. Wat dit vegan supplement onder andere zo bijzonder maakt is dat het de vorming van collageen ondersteunt. Collageen is nodig om de huid van binnenuit te verstevigen en dus mooi te maken en dus rimpeltjes minder zichtbaar te maken. Daarnaast bevat het ook hyaluronzuur wat weer zorgt voor een Glow! En laat ik daar nou net van houden.

Luminous is :

* Het is rijk aan vitamine C, magnesium en zink
* Voedt de huid van binnenuit
* Helpt bij de verzorging van de huid (van binnenuit)
* Ondersteunt het immuunsysteem
* Houdt je haar sterk
* Is goed voor je nagels
* Draagt bij aan een normale hormoonhuishouding
* ondersteun je het herstellend vermogen van de huid
* Is van belang voor de vorming van collageen dat helpt de huid (van binnenuit) te verstevigen

Dus hoe pas je deze beautyblend toe?

Je drinkt Luminous gewoon met water of in een smoothie. Door o.a. biologische blauwe bessen, framboos en aardbei als ingrediënten heb je niet alleen de antioxidanten uit dat fruit, maar ook de lekkere smaak.

Wil jij ook werken aan een mooiere huid van binnenuit? Wil je Luminous Beauty Shake bestellen? Doe dat dan via deze link.

 

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten