Lichamelijke ongemakken op reis? Gebruik mijn reis SOS tasje! 

Je kent het wel, je bent heerlijk op vakantie en ondanks alle gezelligheid en of rust, kun je toch last hebben van wat lichamelijke ongemakken.

Reis SOS tasje

Zoals bijvoorbeeld dat opgeblazen buikje, wie kent ‘m niet.  Of niet naar de toilet kunnen of juist weer de hele dag naar de toilet moeten rennen. De witte stokbroodjes, airco, teveel wijntjes en of soms een verkeerd garnaaltje kunnen je vakantie behoorlijk verpesten. En daarom heb ik altijd zo’n SOS tasje bij me met supplementen en wat snackjes. Wil je weten wat er in zit? Zodat je net als ik voorbereid op vakantie kunt gaan. Voor elk ongemak heb ik een tip voor je.

Mijn reistips

Inflaway ( Ortholon):  deze pilletjes met hoge dosis vit. C, Zink en Propolis, neem ik altijd overal mee naar toe, het hele jaar door. Zeker als ik ga vliegen. De airco en of alle bacillen kunnen je behoorlijk verkouden en of grieperig maken. En griep op je vakantie is echt het laatste waar je op zit te wachten toch?  Je kunt deze het hele jaar door nemen als je het gevoel hebt dat je verkouden wordt, of als je weerstand laag is. Echt…het helpt meteen!

Psylliumvezels: voor wie toch die witte stokbroodjes wil blijven eten en daardoor de hele week niet meer naar de toilet kan, zijn deze pillen echt een uitkomst. Neem er bijv 2 per dag en ook nog wat extra olijfolie en citroensap over je salade en hoppa… alles loopt weer gesmeerd.

Probiotica:  oeps…dat visje was toch iets minder vers dan gedacht. Nou daar ga je…de hele nacht op de toilet. Probiotica helpt je darmen weer herstellen. En tevens goed om te nemen als je ook veel alcohol drinkt, wat weer een nadelig effect heeft op de darmen. Zo houdt je het een beetje in balans.

Amandelen: (of een andere ongebrande noten mix.) Heb ik altijd bij me als ik ga reizen en of in mijn strandtas, want als ik echt honger krijg en er is geen eten voorhanden, nou berg je maar, haha… Noten geven je meteen een verzadigd gevoel, je energie blijft constant en je krijgt de juiste vetten binnen. Perfect snackje dus.

Glutenvrije Crackers: Soms is er op jouw vakantie bestemming alleen maar brood te krijgen. Mijn darmen worden daar gewoon niet heel blij van en ik dus zelf ook niet. Daarom gooi ik altijd een pak glutenvrije crackers in mijn koffer, zodat ik een gezond snackje bij de hand heb en ik gegarandeerd ben van een platte buik op de vakantie.

Fijne vakantie dames! Geniet ervan!

 

(De meeste producten zijn online te koop)

 

Tekst: Vivian Reijs  VIVONLINE

 

 

 

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten