Het lichte en zijdezachte kleine zusje van de romige Carbonara. Romige Carbonara. Glinsterend met Rude Health Oat Drink, veel zwarte peper en Parmezaanse kaas.
Aantal: 2
Bereidingstijd: 10 min
Kooktijd: 10 min
Recept:
- 200 g spaghetti
- 2 vrije uitloop eierdooiers
- 50 ml Rude Health Oat Drink
- 1 teen knoflook
- Handvol geraspte Parmezaanse kaas
- Handvol bevroren erwten, asperges en courgettes (mini’s werken goed) of andere groenten in stukken van vergelijkbare grootte gesneden.
- Een paar takjes tijm, geplukt.
Methode:
- Breng een grote pan met gezout water aan de kook.
- Snij de courgette in hoekstukken met gelijke grootte.
- Mix de eierdooiers, het grootste deel van de Parmezaanse kaas, de havermelk en de zout en peper met een vork.
- Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking
- Verwarm een grote, diepe koekenpan met een scheutje olie.
- Doe de groenten in de pan en roer totdat ze goudbruin zijn. Voeg de knoflook in de laatste minuut toe, zodat het niet verbrand.
- Voeg de bevroren kikkererwten toe, halverwege de kooktijd van de spaghetti.
- Giet de pasta af en bewaar een beker zetmeelachtig kookwater.
- Voeg de pasta en de kikkererwten toe aan de pan met de groenten en de eierdooiermix.
- Mix alles goed door elkaar, voeg een grote hoeveelheid zwarte peper en een scheut van het zetmeelachtige water tegelijk toe, totdat de pasta glanzend is en de gewenste consistentie bereikt is.
- Serveer gelijk met de tijm en de overige Parmezaanse kaas.
OOK LEKKER: Lekker herfstig: Kokos en Limoengras Bouillon.
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
14 juni 2017
Wat kun je het beste doen bij misselijkheid?
29 december 2017
Wat doe ik als ik een verkoudheid voel opkomen?
18 december 2021
5 tips om de feestdagen gezond door te komen
22 november 2018
Een nikkelallergie? Wat is dat?
7 maart 2016
Voeding met Viv: eetdagboek van Krystl Pullens
11 januari 2017
Recept: Vullende rode bonen wortel salade met dille
17 juli 2015
Minder suiker: 5 tips!
27 oktober 2014
5 gezonde vragen van de ‘Margriet’
29 oktober 2018
DIY: kokosnoot deodorant
14 april 2014
Tip van Viv: Smoothie boek
9 april 2014
Ontzuren met thee
14 juni 2016
Hoe blijf je jong, gezond en fit?
19 maart 2016
Kleurrijk eten met kinderen
2 september 2018
Geef je wel of geen borstvoeding? Mijn eigen ervaring!
24 november 2014
Hardlopen in het najaar: 5 tips
8 augustus 2019
7 fouten die je waarschijnlijk maakt na het trainen
4 oktober 2018
Bijenpollen: een van de meest voedzame superfoods
5 november 2018
Drink je afvalstoffen weg!
28 januari 2017
Gratis kaarten voor De Gezondheidsbeurs
23 juli 2017
VEGAN RISOTTO MET SPINAZIE EN CHAMPIGNONS
11 januari 2019
Zo voorkom je ongezond snacken tijdens donkere dagen!
11 april 2019
Stress? Vermijd dan deze voedingsmiddelen
19 december 2014
Hoofdgerecht: Kerstkalkoen met peer
10 november 2015
Viv Health Event
21 maart 2019
Wat is gezonder: volle of magere yoghurt?
4 december 2015
WINNEN! Mama’s Toverboek- en Tas; de magie van aromatherapie
21 juni 2017
De zin en onzin over gluten
23 augustus 2018
Passievrucht: alles wat je moet weten over dit leuke fruitstuk
16 maart 2014
Sportieve girls in Utopia!
8 juli 2017
Kan je alleen op raw food leven?
24 mei 2019
Gezond eten samen met je kinderen doe je zo!
20 oktober 2015
Glutenvrije & raw chocoladetaart
30 september 2015
Chlorella: de kracht van een micro-alg
10 februari 2020
Lekker herfstig: Kokos en Limoengras Bouillon
7 maart 2017
willemijn –
De bestelling werd maar niet geleverd. Achteraf zat er een fout ergens in het proces. Klantenservice heeft het meteen opgepakt en goed opgelost!
Anoniem –
Goed niets op aan te merken
Jacolien Schrijver –
Ik zou heel graag advies willen krijgen over wat wanneer te slikken en waarom juist. Ik heb nu wat teveel potjes naar mijn idee en dan word ik lax in het innemen ervan
Annewil Hoogeveen –
Duurde erg lang voordat ik een antwoord kreeg op m’n vraag via de mail
femke Van der velden –