Houdt jouw vader (of man) ook zo van een biertje of wijntje op z’n tijd? Met een lekker nootje, chipje of borrelplankje. Heerlijk natuurlijk, maar we zien onze mannen en vaders liever wat gezonder eten. Daarom hebben wij de perfecte tip voor vaderdag, namelijk een juicebox! 

Gezonde juices met korting voor vaderdag

Wat is er fijner dan een gezonde man of vader om je heen hebben? Dat begrijpen wij, dus tijd om hem daarop te wijzen met vaderdag. Je kunt er een grapje van maken, een serieuze boodschap, of misschien houdt je vader of man wel gewoon heel erg van gezonde sapjes. Bij Frecious hebben we speciaal met vaderdag een kortingsactie voor jullie van €15,- met de code VIVONLINE.

Welke juices geef je?

Er zijn heel veel verschillende juices bij Frecious, namelijk met 70%, 85% of 100% groente, maar ook met 100% fruit. Je kunt een kant en klaar pakket bestellen, een misbox of zelf je pakket samenstellen. Ook kun je nog kiezen uit soepen en healthshots. Ze zijn allemaal lekker, sommige wel wat heftiger van smaak dan andere.

Is jouw vader of man een echte healthfreak? Dan kun je best gaan voor de 100% groentesappen, maar is ‘ie meer op z’n biertje en bakje chips gesteld? Doe het dan wat voorzichtiger met de fruit juices of 70% groente juices.

Kortingscode Vivonline

Met de code VIVONLINE krijg je dus €15,- korting op je bestelling. Deze is trouwens ook geldig voor jezelf of de mama’s ;).

Frecious flyer voorkant

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten