Gezond leven, daar staan wij helemaal achter! Met deze OERsterk leefstijl app zijn alle handvatten om een gezondere leefstijl er op na te houden binnen handbereik. Richard de Leth ontwikkelde het OERsterkconcept voor een optimale gezondheid op het gebied van vier principes: voeding, beweging, ontspanning én mindset. Met de natuur als uitgangspunt. Hij schreef hierover drie bestsellers. Als aanvulling hierop ontwikkelde hij deze leefstijlapp met wekelijks gezondheidsnieuws, prikkelende informatie, heerlijke recepten en talrijke tips om direct toe te passen. Verander met deze app je leefstijl en word OERsterk!

Gezond leven hoor je steeds vaker, maar wat is precies gezond? En welke rol spelen beweging en ontspanning? Deze app stimuleert je om in kleine stappen je gedrag te veranderen en gezonde gewoontes eenvoudig in je dagelijks leven te integreren. Hoe sneller je deze stappen neemt, hoe sneller je resultaat zult zien. Gemiddeld voel je al binnen vier weken veranderingen!

Veranderen van je leefstijl
Verandering begint volgens Richard de Leth met bewustwording. Via zijn app maakt hij je op nuchtere wijze bewust van de keuzes en verleidingen o.a. op het gebied van eten waar we elke dag mee worden geconfronteerd. Om vandaag nog mee te beginnen, want voorkomen is beter dan genezen.
302_oersterk-iphone-app-screenshot-09
Gezondheidsklachten
Heb je gewichts-, spijsverterings- of huidproblemen, een gebrek aan energie of nachtrust, last van stemmingswisselingen? Of hebben jij en je kids moeilijkheden met concentratie of het leervermogen? Het aantal chronische aandoeningen stijgt ieder jaar. De vier principes van OERsterk hebben op veel gezondheidsgebieden een positieve invloed. Aan de hand van oefeningen, uitgebreide informatie over voeding, beweging, ontspanning en mindset en talrijke foto’s en video’s is een gezonde leefstijl nu voor iedereen bereikbaar. Daarnaast staan er wekelijks nieuwe tips, inspirerende quotes en een persoonlijk blog over de verschillende leefstijlprincipes.

Recepten
Dat gezond eten ook vooral heerlijk is, laten de 23 recepten zien op de app. Gerechten gemaakt van oeroude voeding uit de natuur, zoals onze voorouders het aten; een fantastische voedingsbodem om preventief onze gezondheid te versterken. Op de app worden 23 heerlijke OERsterke recepten gegeven voor ontbijt, lunch, diner en feestjes. Van de lekkerste smoothies, bananenbrood, kruidige pompoensoep, aard-peercake, curry zeebaars tot pepernoten.

Geniet van het proces en word de manager van je eigen gezondheid. Want: is jouw lijf je lief, werk dan preventief! Koop nu hier de app voor eenmalig €3,99.

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten