Mijn all time favorite voorgerecht! Echt heerlijk en nog supergezond ook, want vol goede vitamines, mineralen, aminozuren en omega-3 vetten. Onbezorgd genieten dus!
Wat heb je nodig (per persoon)?
- 50 gram verse rauwe tonijn
- ¼ avocado
- 1 el Kikkoman soyasaus
- sesamzaad
- snufje zwarte peper
- zeewier of ijsbergsla
- mierikswortel crème / mayonnaise
En dan?
- Snijd de tonijn en avocado in kleine blokjes.
- Meng dit geheel met de sojasaus, sesamzaadjes en peper.
- Leg op een mooi bordje een bedje van zeewier of ijsbergsla en zet hier een rond kookvormpje op. Vul de vorm met het mengsel voor een mooi rond taartje.
- Breng als laatste een tipje mierikswortel mayonaise aan.
Geniet ervan!
Tekst: Evelien Blom
Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
26 januari 2016
Flair interview met healthfreaks Fajah, Miljuscka en Viv
9 april 2014
Ontzuren met thee
27 december 2021
7 tips om te detoxen na de feestdagen
5 februari 2021
Online masterclass PMS & Moodswings
22 maart 2015
De koelkast van: Froukje de Both
12 maart 2018
VOEDINGSTIPS VOOR EEN GOEDE NACHTRUST
17 november 2015
Verkort zo je ochtendritueel en houd meer tijd over!
20 oktober 2015
Glutenvrije & raw chocoladetaart
1 september 2018
Wat zijn koolhydraten, gluten en tarwe nou eigenlijk?
21 september 2017
Viv eet mee #12: Slawraps
16 januari 2017
Voeding met Viv: eetdagboek van Kim Kotter
20 april 2016
Hotspot: Lavinia Good Food
2 september 2015
Lekker ontbijtje!
2 december 2020
Recept: De lekkerste en gezondste vegan chocoladereep
12 december 2017
Ik word zo depri van die dips…
10 augustus 2015
Hotspot: The Hoxton
21 augustus 2018
Tips tegen puistjes
29 augustus 2019
Droog vasten: is dit iets wat je juist wel of niet moet doen?
1 oktober 2018
Pijnvrije zwangerschap? 3 tips
24 juni 2016
Sushi + donut = Sushidonut
20 april 2016
Hoe kun je sporten hygiënisch houden?
8 juli 2016
Gezond eten zonder grenzen
31 maart 2015
Gifvrij eten
29 december 2019
8 redenen waarom koud afdouchen super gezond is
5 augustus 2016
PRETZEL BROWNIES
1 april 2016
9 x inspirerende foodie instagram accounts
19 januari 2017
Verleidingen, hoe houdt je ze tegen?
19 november 2020
Anoniem –
Karin Ten velde –
Frederike –
Anoniem –
Marlon Bruins –