Kennen de hashtags #foodporn, #foodie en #nomnom geen geheimen meer voor je? Ben je altijd op zoek naar mooie foto’s van inspirerende gerechten, guilty pleasures en mooi opgemaakte kopjes cappuccino? Check dan een selectie van deze must-follow foodie instagram accounts voor de mooiste toevoegingen aan je instagram feed!

Chickslovefood
Nina en Elisa schuilen achter deze naam! Deze twee vriendinnen werken keihard aan hun eigen food imperium. Je kent ze misschien van hun 5 or less én/of skinny six concepten. Gezonde, snelle en makkelijke gerechten. Klinkt toch als muziek in de oren? En het ziet er ook nog eens super uit!

chickslovefoodhttps://www.instagram.com/chickslovefood/


Rens Kroes
Zusje ván, reizende Friese schone en schrijver van de Powerfood boeken! Echte Powerfood aanhanger? Dan volg je Rens natuurlijk ook op Instagram voor haar recepten, positiviteit en de nódige healthy motivatie!

Renskroeshttps://www.instagram.com/renskroes/


Miljuschkaw
Instagram account van voorheen TMF vj Miljuschka Witzenhausen! Tegenwoordig ken je haar van 24Kitchen, Lindatv en RTLBoulevard. Ze is dol op eten en dat straalt haar instagram feed dan ook helemaal uit. Met de tagline: Liefde gaat door de maag kun je natuurlijk niet fout zitten! Food met humor.

miljuschkawhttps://www.instagram.com/miljuschkaw/

UitPaulinesKeuken
Hou je van cleane foto´s, duidelijke bijschriften en bijbehorende recepten? Dan is Pauline je vrouw. Met de bijbehorende website vol recepten die ons meerdere keren uit de brand hebben geholpen (goddelijke carrotcake!) is dit méér dan een aanrader.

uitpaulineskeukenhttps://www.instagram.com/uitpaulineskeuken/

Culy
Culy is de Foodsite van Monique van Loon. Zij geeft je ook via instagram je dagelijkse dosis #foodporn! Volg Culy.nl voor recepten, kooktips, hotspots en geinige gadgets. Mooi vormgegeven allemaal, met liefde!

culy
https://www.instagram.com/culynl/
De Groene Meisjes
Eco friendly en vegan. Dat zijn Merel & Jamie! Daarnaast spat de liefde voor leven en reizen er vanaf. Erg de moeite waard om Jamie en Merel te volgen!

jamiegroenemeisjes
https://www.instagram.com/jamiegroenemeisjes/
https://www.instagram.com/merelgroenemeisjes/

Brendakookt
Op zoek naar een toegankelijke foodblogger? Dan moet je Brenda even checken. Ze omschrijft zichzelf als een lekkerbek, pancake lover, theeleut en pindakaas addict. En ja, ze eet gewoon chocolade en suiker. Even beide beentjes op de grond dus, voor gewoon lekker eten!

brendakookthttps://www.instagram.com/brendakookt/

Food in the Air
Een gekke eend in de bijt. Hou je van reizen? Hou je van eten?
Van de combinatie daarvan? Dan kom je aan je trekken bij Food in the Air. Het account combineert lekker eten en mooie locaties. Natuurlijk kon het account @drinksintheair niet achterblijven.

foodintheairhttps://www.instagram.com/foodintheair/
VivOnline
Schaamteloze zelfpromotie, maar natuurlijk volg je VivOnline ook via Instagram. Vivian post regelmatig persoonlijke updates, maar ook foto’s rondom health en lifestyle. Ook haar werk als voedingscoach, healthy kidscoach en fooddeskundige bij RTL Boulevard komen zo nu en dan voorbij.
vivonline
https://www.instagram.com/vivianreijs_vivonline/

En wat zijn jouw favoriete instagram accounts? We zijn benieuwd, laat het ons weten!

Tekst: Milan Pit voor VivOnline

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten