Avocado met gerookte zalmsnippers en ei: Een super makkelijk en heel gezond gerecht, dat er ook nog eens heel leuk uitziet. Dit is geschikt voor een zondagontbijtje, maar ook als lunch.
Bereiding: 15 minuten voor 4 personen
Ingrediënten:
- 2 rijpe avocado’s
- 100 gram gerookte zalmsnippers
- 4 kleine eieren
- 1 eetlepel verse bieslook
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de pitten van de avocado, hol de vruchten een beetje uit en leg op de bolle kant in een ovenschaal.
- Verdeel de zalmsnippers over de avocadohelften en breek een eitje boven op de zalm. Zet de ovenschaal in het midden van de oven en bak in circa 10 minuten tot het eitje begint te stollen.
- Verdeel de avocado’s over 4 borden, snijd het bieslook fijn en strooi over het ei.
Gezonder met Viv
Wil jij ook Gezonder, Slanker, Mooier en Blijer worden? Je kunt mijn boek bestellen via deze link.
Gerelateerde berichten
16 december 2016
De leukste kerstinspiratie video
25 november 2018
Wat is L-Glutamine?
30 oktober 2017
Go with The Glow: Veganized Party Pineapple van Rens Kroes
2 juni 2016
Gezonde boekweit wraps
19 september 2019
Geef je standaard koffietje een twist met deze tips
21 februari 2017
We looove avocado! Je kunt er namelijk meer mee dan je denkt.
25 oktober 2016
HELLOFRESH BLOG BATTLE: DE UITSLAG
2 september 2015
Lekker ontbijtje!
2 januari 2018
Start 2018 met een heerlijke winterdetox!
14 december 2016
Easy Peasy babyhapje: Bloemkool met avocado saus
20 december 2016
3 x gezonde tussendoortjes tijdens de feestdagen!
30 juni 2018
ZOMERSE WHITE VELVET CASHEW SMOOTHIE
8 september 2015
Healthy Kids
2 december 2016
Het perfecte recept voor een healthy Chai Latte
13 september 2016
EEN SAPJE VOOR SNEL HERSTEL EN ‘ANTI-KATER’
4 augustus 2019
Stress: een grote boosdoener voor je gezondheid
19 december 2016
Natuurlijke kauwgom bestaat
9 juni 2015
Gezonde ijsjes
22 mei 2015
Gezocht: kandidaten voor nieuw programma
15 januari 2018
WINACTIE: Gezond drinken voor je kindjes
3 juni 2016
Video: Viv Eet Mee #3 Broodje Zalm
7 mei 2018
Een lekker recept: Pink Ibiza Acai Bowl
19 december 2014
Hoofdgerecht: Kerstkalkoen met peer
28 juni 2017
Boekweit Tosti met geitenkaas
1 september 2019