Wil jij een paar kilo’s kwijt, meer energie en gezonder zijn?

Alle vrouwen die wel wat meer energie kunnen gebruiken, gezonder willen leven en een beetje hulp nodig hebben hoe ze moeiteloos die paar kilootjes kwijt kunnen raken. En alle vrouwen die wel gezond willen koken maar geen keukenprinsessen zijn. Vrouwen die simpelweg gezonder, blijer en slanker willen worden.

Extra aandacht voor slanke moeders en gezonde kinderen

Ook besteed ik aandacht aan de moeders onder ons en hun kinderen. De moeders die een druk leven hebben, een gezin, werk, sociaal actief zijn. De vrouw die wel wat gezonder, blijer en slanker zou willen zijn, maar niet weet hoe in combinatie met een gezin.  Speciaal voor jullie is dit boek geschreven. Ik help je afvallen, of gewoon gezonder leven. Ik leer je mijn 10 gouden regels en deel met jou alle tips hoe je kinderen gezonder op kunt voeden.
Ik wil jullie graag coachen, om je beter te laten voelen. Want ik heb zelf ervaren wat het effect op je gezondheid is, als je mijn 10 gouden regels toepast. Je zult je verbazen hoe goed je je kunt voelen! Je moet er alleen iets voor doen.  Wat? Vertel ik je in mijn boek.

Wat brengt mijn boek jou?

  • Je gaat zeker afvallen als je mijn regels volgt
  • Je gaat meer energie krijgen
  • Je gaat je veel gezonder voelen
  • Je kinderen gaan gezonder eten, zonder dat ze het in de gaten hebben
  • Je man/partner kan gewoon lekker mee eten, want 2 keer koken hoeft niet meer
  • Je staat niet langer dan 30 minuten in de keuken
  • Je krijgt 80 heerlijke recepten voor jou en je gezin

gezonder met viv

Wil jij Gezonder, Blijer en Slanker worden? Bestel mijn boek ‘Gezonder met Viv’ hier.

Je kunt mijn boek in alle winkels kopen; Bruna, AH, Libris, Bol.com, of via deze link.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten