Met kerst is het dé tijd om groots uit te pakken. Had jij onze grootse happy & healthy kerstcadeautips al gezien? Hoe spectaculair grote cadeaus ook kunnen zijn, soms vinden wij kleine cadeaus nét zo fijn. Om je kerstinkopen nóg leuker te maken hebben we daarom nog wat extra kleine ‘body tips’ voor je. Wij mogen je namens The Body Shop vertellen dat je dit weekend tot 40% korting op alle producten krijgt (en ook nog tijdelijk gratis verzending)!

Om je alvast te inspireren hebben wij hier onze top 3 voor je verzameld!

Moringa body butter
In de winter heeft je huid net even wat extra verzorging nodig. Wij zijn dol op deze body butter met Moringa. Misschien had je er nog nooit van gehoord, maar Moringa wordt ook wel een wonderboompje genoemd. De bladeren van Moringa bevatten namelijk essentiële aminozuren, heilzame vetten en omega oliën, waaronder palmitinezuur, oliezuur, linolzuur en vitaminen A en C. Ruikt heerlijk, werkt zuiverend, gaat een vermoeide huid tegen, en plakt niet. Smeren maar!

94202m_m_l

The Body Shop Mini’s!
Heb je bijna (kerst)vakantie en heb je toevallig een heerlijk reisje in de planning staan? Wij zijn dol op deze miniverpakkingen! Zo kun je jouw favoriete Body Shop product tóch mee op reis nemen. Bovendien geeft de Body Shop je ook nog een paar fijne vakantietips voor een ‘travel-ready skin’. Bekijk ze hier en ontdek wat jij kunt doen.

C_Gifts_MiniBanner

Geurstokjes Jasmijn en Witte Frangipani
Ga je niet op vakantie maar blijf je lekker thuis in eigen land? Dan is het naast een zacht en verzorgd huidje óók heel fijn als deze weldadige verzorgingsgeuren zich heerlijk door je huis verspreiden. Om man en kinderen ook tevreden te houden, kiezen wij het liefst voor de subtiele geuren van Jasmijn en witte Frangipani. Geloof ons, hier wil je graag voor thuisblijven!

C_Fragrance_DiffusersRefills

Had jij toevallig al een eigen favoriete product? Geen zorgen! De weekendactie van The Body Shop geldt namelijk op alle producten. En stop er dan gerust nog één van onze favorieten bij, want hoe méér producten, hoe hoger de korting! De actie is geldig t/m 20 december!

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten