‘Mama’s Toverboek- en Tas’ is het eerste Nederlandse boek dat moeders kan helpen om de kwaaltjes van hun kind met kinderaromatherapie te verlichten. In dit boek deelt gediplomeerd kinderaromatherapeut Marcia Korenhof 50 recepten en tips voor meer gezondheid en geluk voor moeder en kind. Het boek bevat tovermiddeltjes voor 50 kwalen waaronder buikpijn, hoofdpijn, griep, slaapproblemen, hyperactiviteit, verkoudheid, eczeem en andere huidproblemen.

Aromatherapie: Eerste hulp bij kinderkwaaltjes

Aromatherapie is een 100% natuurlijke remedie en maakt gebruik van wonderlijke oliën zoals extracten uit bloemen, planten, bomen en fruit. Marcia Korenhof: “Met succes gebruik ik al 10 jaar aromatherapie tegen veel kwaaltjes van mijn drie jongens. Aromatherapie staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Daarom wil ik graag alle mama’s, maar natuurlijk ook papa’s, de magie van aromatherapie laten ontdekken. De tas is als het ware een EHBK-tas, een Eerste Hulp Bij Kinderkwalen-tas. Ik deel mijn geheime recepten, mijn passie voor geuren en mijn liefde voor koken. Zoals mijn kinderen altijd zeggen: “je bent een echte tovermama!”

Over Marcia Korenhof

Marcia Korenhof is kinderaromatherapeut, kinder(op)voedingscoach en kinderyogadocent. Ze is trotse moeder van drie zonen en heeft sinds 2005 een kinderpraktijk in Breda. Daarnaast geeft ze workshops en blogt ze over gezonde voeding en aromatherapie voor baby’s, kinderen en zwangeren. Bovendien gaat ze voor VivOnline binnenkort nog wat extra fijne aroma- en voedingstips op een rijtje zetten. Houd onze website dus goed in de gaten!

Stichting Kinderfonds Mama’s

Marcia is niet alleen een zorgzame en lieve moeder voor haar eigen 3 jongens, ze heeft ook hart voor minder bedeelde moeders en kinderen. “Uit moederliefde wil ik met Mama’s Toverboek- en Tas een verschil maken voor kansarme kinderen. Daarom steun ik Kinderfonds MAMAS. Een deel van de opbrengst gaat naar de mama’s in Afrika,” aldus Marcia Korenhof.

WINNEN!

Ben jij inmiddels ook zo benieuwd naar de magie van aromatherapie? Speciaal voor lezeressen van VivOnline mogen wij maar liefst 2 x een EHKB-tas en boek weggeven inclusief een fijne olie! Wil jij kans maken? Deel met ons op Facebook jouw “grootmoeders magische tip” tegen allerhande kwaaltjes, en wie weet wordt jouw tip beloond!

Niet gewonnen? Het boek kun je ook hier online bestellen waardoor je dus ook een goede bijdrage levert aan Kinderfonds MAMAS. Leuk extraatje is dat wanneer je het boek bestelt, het in een mooie tas inclusief 8 pure essentiële oliën en 2 basisoliën met mengrecepten wordt geleverd.

Tekst: Maartje Meijers voor VivOnline

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten