Biologische groente en fruit kan redelijk prijzig zijn. Helemaal gezien het feit dat voedsel eigenlijk steeds goedkoper is geworden. Uiteraard heeft dit te maken met de toevoeging van steeds met additieven om voeding langer houdbaar te maken.

Ontgiften

Dit heeft er voor gezorgd dat we de realistische kijk op prijzen voor voeding, die niet afkomstig zijn uit ons eigen land, een beetje kwijt zijn. Desalniettemin blijft het kopen van goede gezonde producten een aanslag op de portemonnee en hebben wij een goede tip om je groenten en fruit te ontgiften:

Azijn

Ontgif je groenten en fruit in water aangevuld met azijn. Houd de verhouding 5:1. Het toevoegen van een citroen in je smoothie heeft een enorme detoxerende werking, helemaal wanneer je de citroen met schil in je blender gooit. Belangrijk hierbij is dan ook dat je de citroen goed gewassen hebt in water met azijn. Succes!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten