Wat voor sterrenbeeld ben jij? Moet daar een spicy, juist romige, frisse of tropische smoothie bij? Kijk hieronder welke smoothie bij jouw sterrenbeeld past.

Maak je eigen smoothie die past bij jouw sterrenbeeld.

  1. De groene basis: bijvoorbeeld spinazie, boerenkool, sla of spinazie
  2. Maak het vloeibaar: kokoswater, amandelmelk, sojamelk of water
  3. Iets zoets: een stuk fruit, zoals mango, banaan, peer of bessen
  4. De smaakmaker: kruiden, superfoods, zaden en pitten

Ram

Spicy Grapefruit

Avontuurlijk en gedreven. De Ram heeft een smoothie nodig die past bij hun gedrevenheid. Grapefruit is energiek en gember is pittig en ontgiftend. Voeg een beetje munt toe om het koel te houden.

Stier

Aardbei Basilicum Avocado

De Stier houdt niet van te ingewikkeld en is op zijn gemak bij een beetje luxe. Avocado zorgt voor een lekkere textuur, aardbei geeft er een romantisch tintje aan en basicilum werkt kalmerend.

Tweelingen

Verjaardagstaart

Tweelingen zijn speels, slim en altijd een beetje onverwacht en dat is waarom deze verjaardagstaart smoothie de perfecte combinatie is. Banaan, amandelmelk, vanille extract, een beetje honing en eiwitpoeder. Het lijkt wel een dessert, maar dan voor ontbijt.

Kreeft

Groene Kokos-Citroen

Eén van de meest loyale en liefdevolle sterrenbeelden. De Kreeft weet hoe het echt voelt om het gevoel te voelen. Een voedende smoothie met kokos zal de Kreeft koel houden. De groene bladgroenten in combinatie met de citroen die het spannend houdt, is net als de Kreeft.

Leeuw

Tropische Groen

De hartelijke Leeuw houdt ervan bewonderd te worden. De ananas in deze smoothie in combinatie met een zoete mix van fruit en dadels maken deze smoothie speels en makkelijk te delen met vrienden. Die gaan het zeker met je eens zijn.

Maagd

Spicy Chai

De Maagd kan goed multitasken en heeft een krachtige, voedende smoothie nodig. Maak ’s ochtends deze spicy smoothie voor het cafeïne gevoel en daarnaast ook nog voedend. Chai, dadels, kokoswater, een banaan en wat vanille extract.

Weegschaal

Beauty Bessen

Romantisch en idealistisch. De Weegschaal heeft een artistieke aantrekkingskracht en klassieke schoonheid. Het maakt niet uit wat voor soort bessen je kiest. Je kunt elke soort kiezen en daarmee variëren. Dat maakt dat je deze smoothie eenvoudig kunt aanpassen aan je stemming van dat moment. Bessen bevatten een hoog gehalte aan antioxidanten die goed voor de huid zijn.

Schorpioen

Spicy Vanille Cookie

De Schorpioen staat bekend om hun passie, mysterieuze en vurige aantrekkingskracht en stemming. De vanille en cookies houden de mix van spicy en vurige kruiden wat in stand.

Boogschutter

Mango Mint Kokos

De vrijheid-zoekende, oprechte, open en duidelijke Boogschutter houdt ervan om te ontdekken. Deze mango smoothie is helder en eenvoudig met een smaak explosie van tropische tinten. Een dosis groen erbij zal de nodige energie en optimisme goed doen.

Steenbok

Beauty Meloen

De hydraterende meloen is perfect voor de praktische en geduldige Steenbok. Met een paar ingrediënten en een meloen heb je een smoothie waar je huid heel blij van wordt. Het enige nadeel is het wachten op het meloen-seizoen, maar de Steenbok kan prima wachten.

Waterman

Biet Gember Bessen

Inspirerend, creatief en onafhankelijk. De Waterman gaat maar door en heeft een smoothie nodig die ze in stand houdt. De bieten zijn rijk aan antioxidanten en voegen een beetje zoetheid toe. Een stukje gember zorgt ervoor dat de dingen een beetje levendig en duidelijk zijn.

Vissen

Cashew Cream

Meelevende en gevoelige Vissen staan bekend om hun aanpassingsvermogen. Deze romige smoothie is voedend van zichzelf, maar kan ook goed mengen met andere smaakmakers.

 

Tekst: Tisha den Otter voor Vivonline

Bron: chalkboardmag.com

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten