De gezelligste maand van het jaar is bijna aangebroken en dat betekent: cadeautjes stress. Geen paniek! We are here to help. Ik heb namelijk in samenwerking met Healthbox hét perfecte kerstcadeau samengesteld! 

Viv’s Healthbox Christmas special

In samenwerking met Healthbox heb ik een box samengesteld, een speciale Christmas Edition! Deze box heb ik samengesteld aan de hand van mijn tien favoriete producten, zodat jullie deze feestmaand zo healthy mogelijk door komen! Een fijne tegenhanger van alle pepernoten, chocoladeletters, wijn en kerstkransjes.

De waarde van de inhoud van de box is €88,- en speciaal voor jullie is hij €24,95!

Een extra cadeautje speciaal voor jou!

December is dé maand van de cadeautjes, daarom krijgen jullie bij iedere bestelling een MyMuesli koker t.w.v. €8,90 cadeau!

Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom

Heb jij een extra speciaal kerstcadeautje verdient dit jaar? Of misschien je moeder, zus of een vriendin? Bestel dan nu deze Viv’s Christmas edition van Healthbox alvast in de voorverkoop en beleef een gezonde kerst! De eerste verzending is vanaf 8 december.

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten