Duizenden vluchtelingkinderen zwerven alleen door Europa. Ze zijn alles en iedereen kwijtgeraakt. Whocares start een burgerinitiatief om de regering op te roepen 2000 van deze verlaten kinderen nu naar Nederland te halen. Daarvoor hebben ze 40.000 steunbetuigingen nodig. Help jij 2000 onschuldige slachtoffers aan een liefdevolle toekomst?

Doe mee! Steun het initiatief op http://bit.ly/247sCpi

 

Waarom een Burgerinitiatief?

Een burgerinitiatief is een goed middel wanneer je vindt dat er iets door de Tweede Kamer besproken moet worden. Hiervoor verzamel je allereerst 40.000 steunbetuigingen en die je vervolgens inclusief een boekwerk aan achtergrondinformatie bij het parlement aflevert. Op deze manier komt het initiatief op de agenda van de Tweede Kamer.

Whocares?

Whocares wordt mogelijk gemaakt door CARE Nederland, een humanitaire organisatie die sinds haar oprichting in 1945 vecht tegen armoede en opkomt voor menselijke waardigheid.

 

Of bekijk het filmpje via deze link

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten