Insecten eten, het wordt steeds populairder! Misschien is het wel heel gezond, waarom? Lees maar snel verder.

Kakkerlakken melk

Hebben jullie laatst mijn interview gehoord met de telegraaf? Kakkerlakken melk is namelijk geïntroduceerd als het nieuwe superfood. Heb je het nog niet gehoord? Luister het dan hieronder terug.

kakkerlakkenmelk

Nieuwste trend in foodieland

In foodieland is insecten eten op dit moment helemaal hot en happening! Appie Today volgt de food trends op de voet dus ook deze keer!insecten eten
Op ieder food festival staat wel een insecten foodtruck waar je deze kunt proeven en proberen in allerlei verschillende vormen en maten. Populairder dan ooit dus. Sprinkhanen, meelwormen, krekels, je kunt het zo gek niet bedenken.

Insecten eten met Albert Heijn

Ook Albert Heijn gaat graag achter de trends aan en stuurde daarom trendwatcher en kok Naresh op pad.
Naresh sport voor de Appie Today de nieuwste trends en gaat dus op onderzoek uit, kijk maar mee in onderstaand filmpje.

Insecten zitten bomvol eiwitten en zijn eigenlijk net zo normaal als het eten van een garnaal. Als je ze lekker klaarmaakt zijn ze nog enorm lekker ook! Je kan denken aan meelworm pannenkoekjes of bijvoorbeeld krekels in chocodip.

Lekkere recepten

Ook lekker is om ze lekker krokant te bakken en dan gewoon met een dip sausje op te peuzeleninsecten eten . Ben je echt een diehard? Dan zou je zelfs kunnen proberen om in een gerecht garnalen te vervangen voor insecten.

Wil je informatie en lekkere recepten om te maken met insecten? Kijk dan eens op www.ah.nl/allerhande

Wij zijn heel benieuwd of jij dit ook durft!! Laat je het ons weten in een reactie?

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten