12 universele persoonlijkheden en matching orchideeën staan in september centraal tijdens nieuwe expositie in Amsterdam.

Naaldwijk/Amsterdam, 18 juli 2016 – Welke van de ruim 25.000 orchideeën, de koningin onder de planten, is jou op het lijf geschreven? Dankzij de vele soorten, kleuren en maten is er een orchidee voor iedere persoonlijkheid. De internationaal bekende streetstyle fashionfotograaf Daniel Bruno Grandl fotografeerde 12 universele persoonlijkheidstypen in streetstyle setting en bijpassende orchideeën. Dit nieuwe werk maakte hij speciaal in opdracht van de nieuwe orchideecampagne ‘Laat zien wie je bent’ (‘Show who you are’). Het resultaat – inclusief een veelvoud aan echte orchideeën – is te zien tijdens een foto-expositie – de eerste ooit voor de fotograaf. De expositie opent op donderdag 1 september, de Internationale Dag van de Orchidee, en is tot en met woensdag 14 september voor iedereen gratis te bezoeken in het Art’Otel hotel in Amsterdam.  

Welke orchidee past bij jou? Laat zien wie je bent!

De foto-expositie is onderdeel van een driejarige campagne genaamd ‘We feel better around orchids: show who you are’, dat als doel heeft te laten zien dat de orchidee, door haar vele soorten, kleuren en maten, in staat is te laten zien wie je bent. Door haar veelzijdigheid is er altijd wel een orchidee die bij jou past. Zo past een knalblauwe Phaelaenopsis perfect bij archetype De Joker, en matcht een Cambria bij archetype De Visionair (zie afbeelding). Wil je weten welke orchidee bij jou past? Gelijktijdig met de opening van de expositie vindt op de Internationale Dag van de Orchidee ook de lancering plaats van een online persoonlijkheidstest op www.orchitypes.eu waarmee je erachter komt welk van de twaalf universele persoonlijkheden jij bent en welke van deze duizenden orchideeën bij jou past.

Daniel Bruno Grandl

“Orchideeën zijn gemakkelijker te fotograferen dan mensen, maar ze zijn minstens zo verschillend en karaktervol,” aldus de 33-jarige Daniel Bruno Grandl, een internationaal bekende en populaire streetstyle fotograaf die de hele wereld rondreist om het publiek rondom toonaangevende fashionweeks te fotograferen. Hij fotografeerde al vele celebrities en bekendheden uit de mode-industrie. Ook werkt hij in opdracht voor een groot aantal gerenommeerde high end fashion merken. Zijn werk is dagelijks te zien op zijn populaire fashionblog en social mediakanalen, die hij startte vanuit het idee om vast te leggen hoe fashion zichtbaar is in het dagelijkse leven. Het gaat Daniel echter niet om fashion alleen. Volgens hem zijn het juist de persoonlijkheden die het verschil maken. Daniel is afkomstig uit Duitsland en woont in Londen.

Over de campagne “We feel better around orchids”

De promotiecampagne “We feel better around orchids” is een initiatief van Stichting Bloemenbureau Holland. Het doel van de campagne is om consumenten in Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland op de hoogte te stellen van de veelzijdigheid van de orchidee, om ze zodoende te inspireren en om bekendheid en verkoop te stimuleren. Voor meer informatie kunt u terecht bij de volgende website en social media kanalen:

Website: www.orchidsinfo.eu 

Facebook: https://www.facebook.com/orchidsinfo

Twitter: https://twitter.com/orchids_info

Instagram: https://instagram.com/orchidsinfo

Pinterest: https://nl.pinterest.com/orchidsinfo

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten