In deze koude wintermaand merk ik dat zowel mijn kinderen als ik moeten uitkijken voor de griep, vermoeidheid of futloos zijn. Waarschijnlijk klinkt dit jou als lezer bekend in de oren. Floradix heeft dit probleem omarmd en is met een hele fijne oplossing gekomen. Zij hebben namelijk nu Floradix Magnesium, en dat is een echte lifesaver wanneer je gezondheid wel een boost kan gebruiken!

Het is een enorme makkelijke manier om je gezondheid naar een hoger level te tillen. Het is namelijk een vloeibaar drankje wat je drinkt, dat is alles! Laat de elixer gemaakt van planten- en vruchtensappen met een goed opneembare vorm van magnesium, het werk voor jou doen. Magnesium speelt een hele belangrijke rol bij veel processen in het lichaam.

Het is o.a. goed voor ons energieniveau en voor onze spieren. Floradix Magnesium bevat geen chemische toevoegingen: geen gluten of lactose, alcohol, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen, en daarmee is het een Clean Label product (wat ook geschikt is voor vegetariërs).

Daarnaast smaakt  het ook nog eens erg lekker, zelfs mijn kindjes vinden het een fijn drankje! Wij zijn er in ieder geval erg van opgeknapt. Ben jij ook enthousiast geworden? Probeer dan Floradix Magnesium zelf en houd ook jouw gezondheid op peil.

LEES OOK: Dit is wat je wil eten om je menstruatie zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten