Ik ga naar school en neem mee… Een broodtrommel met boterhammen. Eén met pindakaas en één met kaas. En als 10-uurtje een koek of stuk fruit. Komt dat bekend voor?


Waarom niet eens een broodtrommel vullen met een lekkere rijstwafel met tomatenspread en paprika? Of nog leuker, een verrassingstrommel met groentechips, cherrytomaatjes, rozijnen en noten. Een paar sesam soepstengels erbij en klaar. Of kies als 10-uurtje ook eens voor gedroogd fruit. Lekker zoet en net zo voedzaam. BeterBio.nl en Vivonline helpen je er graag bij.

Vivian Reijs

Als healthdeskundige en kindervoedingscoach ben ik nog bewuster bezig met gezond eten voor mijn kinderen. De basis is lekker veel groente en fruit. Geen e-nummers, geen verkeerde suikers en liever spelt in plaats van tarwe.

Als moeder weet ik hoe moeilijk het soms kan zijn om kinderen gezond te laten eten. Daarom wil ik het jullie (samen met BeterBio.nl) makkelijker maken om kinderen gezond naar school te sturen met deze healthy kids box. Allemaal gezonde en verantwoorde voeding voor mee naar school, in de lunchtrommel en voor na schooltijd. Zoals onder andere groente en fruit die je makkelijk mee naar school kunt nemen, gedroogd fruit als lekkere zoete snack, speltsnacks, blauwe bessensap en spread, allemaal lekker en toch gezond. Zo hoef je je als ouder niet meer druk te maken over hoe je je kinderen gezond opvoedt. Wij helpen je daar graag bij. De gezonde lunchbox kun je bestellen bij BeterBio.nl, de 100% biologische webwinkel en bezorgdienst.

Start ook met gezond lunchen en bestel de lunchbox bij BeterBio.nl.

Beter Bio

BeterBio.nl, al je biologische boodschappen duurzaam en gratis thuisbezorgd.

BeterBio.nl bezorgt alle biologische boodschappen thuis en op locatie. Het assortiment bestaat uit 10 gevarieerde groente-en fruitpakketten, verschillende kookboxen zoals de BBQ-box, Picknickbox en Versapersbox en een webwinkel met ruim 2.000 biologische producten waardoor je al je biologische boodschappen op maat kan bestellen, elke combinatie is daarbij mogelijk.

Duurzaam en 100% biologisch

Duurzaamheid is de rode draad in de totale bedrijfsvoering. Door rechtstreekse lijnen met producenten en telers, koopt BeterBio in op maat waardoor er geen sprake is van voedselverspilling in de keten. Alle producten worden bezorgd met speciale groengasbussen. Een duurzaam statiegeldsysteem, speciale koelboxen  en een papierloos kantoor zijn mede reden dat BeterBio eerder een eervolle vermelding heeft behaald als meest duurzame bedrijf van Nederland. Deze maand zijn de boxen van BeterBio na onderzoek in opdracht van Wakker Dier uitgeroepen tot meest diervriendelijk van Nederland. Meer informatie over BeterBio lees je hier.

Start dus nú met gezond lunchen en bestel de lunchbox bij BeterBio.nl.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten