In Nederland staat vis niet al te vaak op het menu, en dat is zonde want juist vis is mega gezond voor ons. Het is goed voor de algehele gezondheid en uiteraard ook voor onze hormonen. De visbox van Freshly Fish helpt ons om voldoende omega’s en lekkers binnen te krijgen. En het mooie is dat de verse vis aan huis bezorgd wordt.

Freshly Fish visbox

Dit concept is bedacht door vier Urker ondernemers. Zij wilden het eten van vis toegankelijker en makkelijker maken. Ik vind dit een hele fijne ontwikkeling, want ook ik vind het niet altijd even makkelijk om aan het einde van de dag een gezond visje te scoren. Met Freshly Fish hoef ik daar niet langer over na te denken, ik weet dat mijn visje er is zodra ik thuis kom!

Hoe werkt het?

De visbox is maandelijks online te bestellen. Het bevat verse, gemarineerde, panklare vis. De box is heel gevarieerd, de inhoud is dan ook maandelijks wisselend. Hieronder proef je de meer bekende vissoorten zoals zalm en schol, en geniet je tevens van de minder vaak voorkomende vissoorten zoals tonijn of roodbaars. Al het werk is in principe voor jou gedaan. De vis is schoongemaakt en gemarineerd. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de oven aan te zetten en het visje hierin te schuiven. Hoe lekker makkelijk wil je het hebben ;)?

Lekker vers

Freshly Fish staat voor variatie, kwaliteit en duurzaamheid. Er bestaat dan ook geen twijfel over mogelijk of de vis wel vers genoeg zou zijn. De visbox is elke maand weer uniek, vol verrassende visproducten in diverse heerlijke marinades, gebaseerd op verschillende keukens uit andere landen. De vis is duurzaam gekweekt. De Noordzeevis wordt duurzaam gevangen en direct na de vangst verwerkt in de visbox. Het is dus echt verser dan vers!

Bestellen

Ben je enthousiast geworden en wil je net zoals ik je visjes thuis ontvangen? Ga dan naar www.freshlyfish.nl om jouw visbox te bestellen! En houd onze site en Instagram in de gaten voor een leuke actie!

LEES OOK: Omega 3 een onmisbare dagelijkse aanvulling.

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten