Ik heb samen met mijn twee dochters (7 en 5 jaar) de prachtige tuinen van A.A.vogelVogel bezocht, wauw… dat was een bijzondere ervaring! We werden omringd door prachtig aangelegde tuinen met verse kruiden, bijzondere planten en kleurrijke bloemen. En we hebben onze ogen uitgekeken!

60.000 kilo planten

De A.Vogel tuinen zijn 12 hectare groot en bevatten duizenden soorten verse geneeskrachtige kruiden en bloeiende planten. Jaarlijks worden er tussen de 40.000 en 60.000 kilo planten geoogst. De kruiden, bloemen en planten in de A.Vogel tuinen worden op ecologische wijze gekweekt, wat wil zeggen dat er geen gebruik gemaakt wordt van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Dat zie je en dat proef je! Eerlijke en pure smaken komen tot zijn recht. We hebben bieslook en zoethoutwortel geplukt en geproefd in de pluk- en smultuin. Superleuk! We mochten zelfs onze eigen thee bereiden met verse muntblaadjes, bananen-muntblaadjes, citroenmelisse en nog veel meer verse kruiden. De kruiden en planten worden vers verwerkt zodat de hoge kwaliteit werkzame bestanddelen behouden blijven. Hoe verser de plant, hoe actiever de werkzame stoffen.

Paradijs op aarde

De A.Vogel tuinen is een perfecte plek om de gedachtengoed van Alfred Vogel in de praktijk te brengen. Alfred was een groot voorstander van bewegen in de buitenlucht en wil dit voortzetten in combinatie met een gezonde leefstijl. De tuinen van A.Vogel zit vol verrassingen! Ook voor kinderen is het een paradijsje op aarde! We genoten, in de aanwezigheid van de warme zomerzon, van het blotevoetenpad, kabelbaan, kruidentheehofje, pluk- en smultuin en ga zo maar door. Onze meiden vonden het geweldig! Wij hebben genoten! Kom kijken, proeven en genieten van de heerlijke geuren, prachtige kleuren en verfijnde smaken in de A.Vogel tuinen.

A.vogelNatuurlijk en heilzaam

A.Vogel staat bekend om zijn natuurlijke, heilzame producten gemaakt van verse planten gebaseerd op een levenswijze die volledig uitgaat van de natuur. Bewust omgaan met de natuur gecombineerd met een gezonde leefstijl moet zich vertalen naar een persoonlijk levensdoel. Fresh herbs (verse kruiden), natura (natuur) & holistic (holistische wijze), dat zijn de uitgangspunten van A.Vogel.

Alfred Vogel

Alfred Vogel is de grondlegger van het merk A.Vogel. Al op jonge leeftijd raakt hij gefascineerd door de effecten van planten en kruiden op de gezondheid. Hij reisde de hele wereld rond en ontdekte dat volksstammen gezond werden en bleven door het gebruik van geneeskrachtige kruiden en planten. Er werd hem verteld door een Sioux-Indiaan dat de Rode Zonnehoed (Echinacea purpurea) een weerstandsverhogende eigenschap had. Alfred was onder de indruk en ontwikkelde uit de zaadjes van de plant het bekende product Echinaforce. Dit was het begin van A.Vogel. Alfred Vogel is op 94-jarige leeftijd in 1996 overleden maar nog altijd blijft zijn prachtige productlijn leven.

Producten zijn 100% natuurlijk

70% van alle ingrediënten die in de producten van A.Vogel worden gebruikt komen uit de A.Vogel tuinen. Hoe bijzonder is dat!? De producten zijn 100% natuurlijk. 90% van de producten bestaat uit fyto-therpeutische middelen. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen.

Waarom de producten van A.Vogel?

 • 70% van de ingrediënten komen uit de A.Vogel tuinen
 • Alle producten zijn 100% natuurlijk
 • De producten bevatten hoge dosering actieve werkzame stoffen
 • Producten kennen geen of weinig bijwerkingen
 • Kruiden en planten zijn op ecologische wijze vers gekweekt
 • Geen gebruik gemaakt van kunstmes en chemische bestrijdingsmiddelen

A.vogelRecept tip; gezonde groene smoothie

 • Sap van 2 vers geperste sinaasappels
 • Halve avocado
 • Halve galia meloen
 • Hand vol verse bladspinazie
 • 1 banaan
 • 3 eetlepels havervlokken
 • Verse muntblaadjes (Mentha x piperita)
 • 1 blaadje verse basilicum (Ocimum sanctum)
 • 2 eetlepels Molkosan Fruit

 

#vivonline #ad

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten