Hoi! Wat fijn dat ik je bij VivOnline.nl mag verwelkomen met mijn eerste filmpje van 2016. Misschien weten sommigen van jullie dat ik zelf begin december al ben begonnen met mijn goede voornemens: gezond eten, elke dag trainen en een nieuw groot businessproject ontwikkelen. Het fijne is dat, ondanks het nu pas begin januari is, ik al geweldig op schema lig met mijn lichaam, geest en ziel. En dat wil ik voor jou ook! Daarom wil ik een heel korte oefening met jullie doen.

Schrijf drie zaken en of dingen op die je aan jezelf wilt veranderen. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  • Ik vind mijzelf eigenlijk niet goed genoeg
  • Ik heb een hekel aan mijn lichaam
  • Ik heb gefaald in mijn leven, want nergens is wat van terecht gekomen.

Het lijken misschien op het eerste gezicht onschuldige, vervelende aannames, maar alleen al deze drie onbewuste overtuigingen over jezelf zorgen ervoor dat er helemaal niets van de grond komt en jij je regelmatig ‘Grrrrrrrrrr, kuuuuuuuu….’ voelt. Dat wil je toch het liefst per direct veranderen?

Schrijf voor elke zin die je net hebt opgeschreven, totaal het tegenovergestelde op. In mijn geval:

  • Ik ben de leukste van de hele wereld en accepteer mijzelf onvoorwaardelijk precies zoals ik ben
  • Mijn lichaam is mijn tempel en de uitdrukking hoe ik voor haar zorg en mijzelf liefheb
  • Ik kan alles manifesteren en bereiken wat ik maar wilt, zolang ik de bereidheid heb om bewuster te worden

Kijk, deze (jouw eigen) zinnen zijn een prachtige aanzet, om jouw onderbewustzijn te herprogrammeren.

Zou je het leuk vinden om van dichtbij een sessie mee te maken? Dan kan dat, bijvoorbeeld in groepsverband, op 12 februari op het Om-event in Enschede. Tot 15 januari is er een flinke korting op de kaartjes en kosten ze slechts 49 euro. Meer informatie vind je bij mijn vriendin en coach topper Nathalie: nathalie@kwartjes.nu. Of kijk even op haar site. Daar kun je ook zelf rechtstreeks kaartjes boeken met die korting!

Op Valentijnsdag, 14 februari, geef ik wederom aan iedereen liefdescadeautjes weg. Kom je op die zondag naar mijn lezing ‘Masterclass in Wonderen’, een liefdesreis terug naar jezelf’? Dan krijg je het boek Mabels Masterclass ter waarde van 25 euro cadeau. Mocht je willen komen, mail mij dan even op info@mabelvandendungen.nl. Ik heb maar 30 plekken beschikbaar.

Als je zegt, dit is allemaal leuk en aardig, maar ik ga van 2016 echt mijn beste jaar ooit maken, dan help ik je heel graag om je lichaam, geest en ziel in optimale Goddelijke conditie te laten komen. Wil je een channel/healing sessie of toch liever een consult op je sabotages, of wil je je hormonen in balans zodat je libido weer een beetje gaat stromen? Waar je ook voor kiest, ‘U’ is meer dan welkom.

Liefs, Mabel

Tekst: Mabel van Dungen voor VivOnline

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten