Een nieuwe tip van Viv: het boek 70 groene smoothies. Je dagelijkse portie groente en fruit in een handomdraai!

Een fris en vrolijk groen smoothieboek dat volledig inspeelt op de huidige trend: verantwoord, puur en gezond eten. ‘Met veel liefde en toewijding heb ik dit boek geschreven en gemaakt voor jou en ik hoop dan ook dat je er heel erg van zult genieten’, aldus schrijfster en samenstelster Marjolein.

We weten inmiddels hoe gezond een groene smoothie is, maar ze zijn ook nog eens eenvoudig te maken met wat fruit, bladgroentes en water of bijvoorbeeld kokoswater. Met dit boek varieer je iedere dag en sta je versteld van de vele leuke combinaties die Marjolein maakt. En door de mooie fotografie is het ook nog eens leuk om naar te kijken!

Benieuwd naar deze bestseller? Bestel het boek hier.

Omdat het boek mooi aansluit op onze 30 day smoothies / juice challenge mogen wij twee boeken weggeven. Wat je hiervoor moet doen? Stuur ons via info@vivonline.nl een uniek recept van een zelfgemaakte smoothie en wellicht staat dit boek binnenkort in jouw boekenkast. Ik zeg doen! Volgende week maken we de winnaar/winnares bekend.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten