Drink jij genoeg? Water drinken is heel belangrijk en goed voor je gezondheid. Maar, is het water wat uit de kraan komt eigenlijk wel zo gezond?

Water drinken

Het water dat uit de kraan komt is niet zo gezond als je waarschijnlijk denkt. Er zitten in kraanwater namelijk nog erg veel afvalstoffen. Deze afvalstoffen drink je dus op, op het moment dat je een glaasje kraanwater neemt.

Maar je wil ook niet altijd mineraalwater drinken, want kraanwater is een stuk goedkoper en scheelt je sjouwen. Hoe kan je er dan voor zorgen dat je toch gezond bezig bent, en kraanwater drinkt, maar niet alle afvalstoffen binnenkrijgt die in kraanwater zitten?

Waterfilter

De oplossing voor schoon én gezond water is een waterfilter! Een waterfilter kan je aansluiten op je hoofdkraan, en hierdoor filtert hij al het water in het hele huis. Van je kraan, wasmachine, douche, etc.

Hét bedrijf voor specialisatie in waterfilters is Aqua Purica. Zij bieden verschillende filters en diensten, met betrekking tot de waterfilter, aan.

Over Aqua Purica

Aqua Purica is hét waterfilter met vitalisatie voor het hele huis.waterfilter aqua purica
Wij zijn de enigste in Nederland die een systeem aanbieden dat zowel vitaliseert als filtert. Wij zijn uniek omdat wij al het water in het huis behandelen en niet slechts het koude water in de keuken. Wij verwijderen vrijwel alle schadelijke stoffen, zoals herbiciden, pesticiden en geneesmiddelen uit het water.
Op de rechter foto zie je twee waterfilters, de linker filter is al een jaar in gebruik en dus heel erg vies. Al het water dat in een jaar tijd is gebruikt is door deze filter gefilterd. De rechter filter is schoon. Wat een verschil hè? Tijd dus om te gaan filteren!

WINACTIE – KORTINGSCODE – VOORINTEKENING ABONNEMENT

waterfilter aqua purica

Speciaal voor Vivonline heeft Aqua Purica nu een paar acties:

Een korting van €149,- op een Aqua Purica systeem. 

Tot en met 11 december krijgen de lezeressen van Vivonline (jullie dus!!) een korting van €149,- op een systeem van Aqua Purica. Dit kan door het invoeren van de kortingscode Vivonline.

Een winactie voor het duurste systeem van Aqua Purica

Wil jij kans maken op hét duurste en beste systeem van Aqua Purica? Klik dan snel op de volgende link en doe mee!
https://aquapurica.nl/win-actie
Een abonnement op Aqua Purica speciaal voor Vivonline lezeressen
Heb jij interesse om een abonnement af te nemen bij Aqua Purica? Dan kan je je alvast intekenen op onderstaande link:
https://aquapurica.nl/waterfilter-abonnementen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten